Van 12 t/m 15 maart vindt de TechniShow 2024 plaats in de Jaarbeurs in Utrecht en wij zijn erbij! Bezoek ons op onze stand, meld u hier gratis aan!

Dit jaar is het thema van de TechniShow ‘De Maakindustrie van Morgen’ en zo’n 325 exposanten laten tijdens de TechniShow, net als ConstruSteel, de nieuwste technieken, innovaties en oplossingen zien. Mis het niet, en zorg dat u erbij bent!

Bezoek ons op onze stand

Zoals u weet volgen ontwikkelingen in de maakindustrie elkaar in een razend tempo op, het is belangrijker dan ooit om bij te blijven en de digitalisering van het staalbouwproces is daar een belangrijk onderdeel van. Bezoek ons op stand 07.B0011, daar vertellen wij u graag alles over de digitale fabriek van de toekomst en hoe u uw staalbouwproces toekomstbestendig inricht.

Aanmelden voor de TechniShow

Het bezoek aan de TechniShow is gratis, u kunt zich eenvoudig hier aanmelden. Heeft u vragen over de TechniShow of wilt u graag eerder de digitaliseringsmogelijkheden voor uw organisatie bespreken? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Aanmelden voor de TechniShow 2024