De software-oplossing Calculatie & verkoop bestaat uit verschillende modules, deze modules zijn gezamenlijk of los van elkaar aan te schaffen en te gebruiken. Dankzij de modulair opgebouwde software van ConstruSteel stelt u eenvoudig uw eigen software-oplossing samen, ongeacht uw wensen en de grootte van uw bedrijf.

Calculatie

Offertebeheer

Relatiebeheer (CRM)

Documentgenerator

De Calculatie module

De Calculatie module van ConstruSteel wordt gebruikt om kostprijsberekeningen te maken voor allerlei soorten staalconstructies. Deze module maakt gedetailleerde of globale kostenberekeningen mogelijk, inclusief de berekening van materialen, arbeidsuren en opslagen, wat snelle offertegeneratie mogelijk maakt.

De Calculatie module heeft veel voordelen:

  • materialen kunnen handmatig of via CAD/BIM-software worden ingevoerd;
  • de Calculatie module koppelt eenvoudig met de materiaaldatabase van ConstruSteel en ondersteunt aanpassingen aan het gebruikersscherm;
  • bruto en netto prijslijsten van staalleveranciers kunnen eenvoudig worden beheerd, evenals kortingen;
  • ten slotte biedt de Calculatie module inzicht in inkoopprijzen en automatiseert het het opstellen van offertes, inclusief de opvolgingsplanning.

Meer informatie over de Calculatie module

Relatiebeheer (CRM)

In de module Relatiebeheer (CRM) kunt u eenvoudig per relatie de gegevens, inclusief contactpersonen met bijbehorende (financiële) informatie, beheren. Er is een overzicht aanwezig van de documenten die al gemaakt of verstuurd zijn, maar ook van activiteiten zoals besprekingen. Tevens staat er in een overzicht vermeld wat de nog uit te voeren activiteiten zijn. Per relatie wordt automatisch een overzicht van bijvoorbeeld offerteaanvragen en opdrachten gegenereerd.

Meer informatie over de module Relatiebeheer

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken voor een demonstratie of wilt u meer weten over een van onze software-oplossingen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan voor kwaliteit en innovatie.

Vrijblijvende demonstratie

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.