De software-oplossing Projecten & planning bestaat uit verschillende modules, deze modules zijn gezamenlijk of los van elkaar aan te schaffen en te gebruiken. Dankzij de modulair opgebouwde software van ConstruSteel stelt u eenvoudig uw eigen software-oplossing samen, ongeacht uw wensen en de grootte van uw bedrijf.

Projectbeheer

Projectplanning

Projectoverzicht

Document Management Systeem (DMS)

CE-Markering

Projectbeheer

Een van de centrale softwaremodules van ConstruSteel is de module Projectbeheer. In deze module kunnen alle, voor het projectmanagement relevante, technische en financiële projectgegevens verwerkt worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld informatie met betrekking tot engineering, fabricage, conservering, planning etc.

De module Projectbeheer heeft veel voordelen:

  • een overzichtelijke checklist kan per afdeling eenvoudig ingevuld worden en het budget wordt automatisch ingelezen vanuit de (voor)calculatie van het betreffende project;
  • het overzicht van de gewerkte uren en de gemaakte kosten (inkoop en uren) kan vergeleken worden met het budget voor een voortgangscontrole;
  • ook is er een overzicht van verkoopfacturen beschikbaar in deze module.

De module Projectbeheer is dus de digitale projectmap waarin alle gegevens centraal kunnen worden opgeslagen zodat iedereen (indien rechten toegekend) hier snel en eenvoudig belangrijke sturingsinformatie kan raadplegen.

Meer informatie over de module Projectbeheer

Projectoverzicht

Een duidelijk overzicht van de gemaakte kosten zoals uren, materialen en inkoopboekingen zorgt voor een optimale controle per project dankzij de module Projectoverzicht. Zowel een voortgangscontrole als een controle achteraf is mogelijk door een vergelijking te maken met de voorcalculatie. Er worden overzichten gemaakt van alle opdrachten, of van selecties, en de verplichtingen op basis van lopende bestellingen kunnen getotaliseerd worden.

Meer informatie over de Projectoverzicht module

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken voor een demonstratie of wilt u meer weten over een van onze software-oplossingen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan voor kwaliteit en innovatie.

Vrijblijvende demonstratie

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.