Projectoverzicht / onderhanden werk

Een duidelijk overzicht van de gemaakte kosten zoals uren, materialen en inkoopboekingen zorgt voor een optimale controle per project. Zowel een voortgangscontrole als een controle achteraf is mogelijk door een vergelijking te maken met de voorcalculatie. Er worden overzichten gemaakt van alle opdrachten, of van selecties, en de verplichtingen op basis van lopende bestellingen kunnen eenvoudig getotaliseerd worden.

Vanuit deze module heeft u direct toegang tot nagenoeg alle modules binnen ConstruSteel. U beschikt over financieel inzicht per project, controle over alle kosten en de opbrengsten. De te verwachten marge van een project en natuurlijk het onderhandenwerk.

Ook biedt deze module de mogelijkheid om voortgangspercentages aan te geven zodat de ’te verwachten winst en kosten’ inzichtelijk worden. Kortom een module die ervoor zorgt dat u het bedrijf gefundeerd aan kunt sturen.

De module Projectoverzicht helpt u om inzicht te krijgen in o.a.:

  • onderhanden werk;
  • financiĆ«le prognoses;
  • financiĆ«le verdieping per project en per fase;
  • en meer…

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken voor een demonstratie of wilt u meer weten over een van onze software-oplossingen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.