Consultancy

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de software-oplossingen van ConstruSteel is een grondige software-implementatie essentieel. Wij richten onze software-oplossingen ten slotte graag in op een manier die optimaal aansluit bij uw wensen en organisatie. Wij nemen hiervoor uw huidige en gewenste bedrijfsvoering als uitgangspunt tijdens de implementatie, zodat het pakket zo efficiƫnt en zo goed mogelijk aansluit op de door u gewenste bedrijfsprocessen.

De implementatie van de ConstruSteel software wordt verzorgd door ons Consultancy team bestaande uit business en software deskundigen. Zij stellen samen met u een implementatieplan op waarin de installatie, inrichting en training is uitgewerkt. Dit traject doorloopt verschillende fases tot u de software in eigen beheer krijgt.

Na de implementatie kunt u altijd een beroep doen op een van onze consultants voor extra inrichting, aanpassingen of een eventuele uitbreiding van de software.

Kies de consultancy die bij uw wensen past

Business consultancy

Business consultancy wordt ingezet voor analyse en advies voor optimalisatie van relevante bedrijfsprocessen.

Consultancy op locatie

Consultancy op locatie voor diverse doeleinden kan worden gepland op uw bedrijfslocatie.

Online consultancy

Bij kleine issues of inrichting van het systeem kan online consultancy worden gepland.

Specialistische service bij ConstruSteel

Elk lid van het ConstruSteel Team is een gepassioneerde specialist in zijn of haar vakgebied. Onze collectieve ervaring en specialisaties binnen de verschillende teams maken ons team uniek. Elke dag werken wij hard om het staalbouwproces te optimaliseren voor meer efficiƫntie en minder faalkosten.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken voor een demonstratie of wilt u meer weten over een van onze software-oplossingen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan voor kwaliteit en innovatie.

Aanvraag consultancy

  • JJJJ dot MM dot DD
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.