De software-oplossing Werkvoorbereiding & logistiek bestaat uit verschillende modules, deze modules zijn gezamenlijk of los van elkaar aan te schaffen en te gebruiken. Dankzij de modulair opgebouwde software van ConstruSteel stelt u eenvoudig uw eigen software-oplossing samen, ongeacht uw wensen en de grootte van uw bedrijf.

Werkvoorbereiding

Lengte-optimalisatie

Voorraadbeheer

Vrachten & transport

Machine-aansturing

Voorraadbeheer

De module Voorraadbeheer van ConstruSteel maakt het mogelijk om uw voorraad optimaal te beheren. Zowel de technische voorraad (artikelen, aantallen, lengtes) als ook de financiële waarde kan projectmatig toegekend worden.

De module Voorraadbeheer biedt de mogelijkheid om verschillende locaties aan te maken. Maar het is ook mogelijk om ‘magazijnen’ aan te maken met het kenmerk ‘Gereserveerde voorraad’, ‘Projectvoorraad’ of ‘Vrije voorraad’. Zowel de technische voorraad (artikelen, aantallen, lengtes) als ook de financiële waarde kan projectmatig toegekend worden.

Meer informatie over de module

Machine-aansturing

De softwaremodule Machine-aansturing helpt u bij de aansturing van uw machines, dit garandeert een optimaal ingericht productieproces.

ConstruSteel gebruikt standaard bestandsformaten voor integratie met alle machineleveranciers. Vanuit de werkvoorbereiding kunnen machines rechtstreeks worden aangestuurd (CAD/CAM) door o.a. DSTV. Zo kan een boor-/zaagstraat bijvoorbeeld automatisch de juiste posnr’s uit een handelslengte zagen.

Meer informatie over de module

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken voor een demonstratie of wilt u meer weten over een van onze software-oplossingen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan voor kwaliteit en innovatie.

Vrijblijvende demonstratie

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.