Vrachten & transport

De module Vrachten & transport helpt u bij de inrichting van een optimaal ingericht logistiek bedrijfsproces. Zo biedt deze module o.a. de mogelijkheid om transportlijsten aan te maken, aanvullend is in de module Vrachten & transport een geavanceerde functionaliteit aanwezig die het mogelijk maakt om alle relevante vracht- en transportinformatie overzichtelijk te organiseren en te archiveren. Zo heeft u te allen tijde inzicht in en grip op uw logistieke bedrijfsproces.

Deze module biedt de mogelijkheid om uiteraard verschillende vervoerders uit te kiezen. ConstruSteel helpt u om de juiste vrachtwagen te selecteren zodat de juiste merken en possen op een vrachtwagen gezet worden. De vrachtbrief, ritten informatie en via Google maps kan de rit perfect gepland worden. Uiteraard worden de certificaten directaan de vracht gekoppeld.

Met de aparte mobiele optie “logistieke app” kunt u zelfs in het magazijn de goederen laden en lossen. Deze informatie wordt vanaf de tablet of telefoon direct in ConstruSteel bijgewerkt.

De module Vrachten & transport biedt veel voordelen:

  • dankzij de module Vrachten & transport kunt u moeiteloos materiaal traceren;
  • u heeft te allen tijde inzicht in de status en locatie van het betreffende materiaal;
  • onnodige zoektochten naar materiaal zijn verleden tijd;
  • de module Vrachten & transport faciliteert een gestroomlijnd logistiek proces en een soepele voortgang van het productieproces.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken voor een demonstratie of wilt u meer weten over een van onze software-oplossingen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.