Projectbeheer

Een van de centrale softwaremodules van ConstruSteel is de module Projectbeheer. In deze module kunnen alle, voor het projectmanagement relevante, technische en financiële projectgegevens verwerkt worden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld informatie met betrekking tot engineering, fabricage, conservering, planning etc. Een overzichtelijke checklist kan per afdeling ingevuld worden en het budget wordt automatisch ingelezen vanuit de (voor)calculatie. Het overzicht van de gewerkte uren en de gemaakte kosten (inkoop en uren) kan vergeleken worden met het budget voor een voortgangscontrole. Er is ook een overzicht van verkoopfacturen beschikbaar in deze module.

In de module Projectbeheer kunt u termijnen goedkeuren, bijvoorbeeld door uw opdrachtgever of interne projectleider, en kunt u aanvullend termijnfacturen aanmaken. Dit zorgt ervoor dat facturen op de juiste momenten digitaal worden verstuurd.

Verder biedt de module u een digitale projectmap waarin alle gegevens centraal kunnen worden opgeslagen zodat iedereen hier snel en eenvoudig informatie kan raadplegen. Hierbij kan een link worden gemaakt met de hoogste normen en wetgeving in overeenstemming met NEN EN 1090. Immers, ConstruSteel geeft u controle over materiaalcertificaten, lasplannen, lascertificaten, DOP-verklaringen en checklijsten.

Optioneel: Directe orders

In de module directe orders is een functionaliteit ontwikkeld waarmee het mogelijk is om zeer snel de kleine opdrachten en bestellingen in te voeren en te verwerken. Voor het zogenaamde baliewerk is dit ideaal want er kan namelijk direct een werk- of productiebon gemaakt worden en een afleverbon kan voorzien worden van een gespecificeerde factuur. Op de gespecificeerde factuur worden automatisch de uren en het materiaal vermeld.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken voor een demonstratie of wilt u meer weten over een van onze software-oplossingen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.