Projectplanning

In de softwaremodule Projectplanning kunnen projecten overzichtelijk en flexibel gepland worden en is in één oogopslag duidelijk welke projecten wanneer klaar moeten zijn en hoeveel capaciteit per afdeling en periode beschikbaar is.

Met de projectplanning kan zelf bepaald worden hoe gedetailleerd er gepland moet worden, zoals:

  • aantal uren tekenen (inclusief begin- en einddatum);
  • aantal uren productie/ werkplaats (inclusief begin- en einddatum);
  • tijdsduur voor conservering (eventueel inclusief transporttijd) (inclusief begin- en einddatum);
  • aantal uren montage (inclusief begin- en einddatum).

Een gedetailleerde planning

De afdeling productie kan zodoende ook gedetailleerder gepland worden door bijvoorbeeld activiteiten “op te splitsen” in: voorbereiden (onderdeelnummers/possen maken), samenstellen (hechten), lassen en controle. In de capaciteitsplanning kan de daadwerkelijke capaciteit worden afgezet tegen het aantal ingeschatte uren per afdeling.

Vanuit de calculatie worden de gebudgetteerde uren en tonnages met een druk op de knop overgehaald naar de capaciteitsplanning. Ook verlof, ziekteverzuim of vakantie wordt automatisch verwerkt en de invloed hiervan is direct te zien op de beschikbare capaciteit. Tijdens de uitvoering kan eventuele in- of uitloop op de geschatte uren direct verwerkt worden en is het gevolg voor het aantal beschikbare uren onmiddellijk inzichtelijk.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken voor een demonstratie of wilt u meer weten over een van onze software-oplossingen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.