De software-oplossing Financieel & administratie bestaat uit verschillende modules, deze modules zijn gezamenlijk of los van elkaar aan te schaffen en te gebruiken. Dankzij de modulair opgebouwde software van ConstruSteel stelt u eenvoudig uw eigen software-oplossing samen, ongeacht uw wensen en de grootte van uw bedrijf.

Projectadministratie

Projectoverzicht

Barcode tijdregistratie (BTR)

Mobiele tijdregistratie (MTR)

Integratie financiële pakketten

Dashboarding

SQL database-migratie

Projectadministratie

De module Projectadministratie is essentieel voor staalbouwbedrijven om goed en tijdig te kunnen (bij)sturen. De urenadministratie vormt een onderdeel van de projectadministratie en onze geoptimaliseerde tijdregistratieoplossingen voor de staalbouw maken het mogelijk om de urenadministratie vlekkeloos te laten verlopen. Er is een geavanceerde functionaliteit aanwezig specifiek voor het staalbouwproces (werkvoorbereiden, samenstellen, lassen, kwaliteit, voortgang), maar er zijn ook tijdregistratieoplossingen voor op kantoor en mobiele oplossingen voor onderweg (montage- en reistijd) aanwezig.

Meer informatie over de module Projectadministratie

Projectoverzicht

Een duidelijk overzicht van de gemaakte kosten zoals uren, materialen en inkoopboekingen zorgt voor een optimale controle per project in de module Projectoverzicht. Zowel een voortgangscontrole als een controle achteraf is mogelijk door een vergelijking te maken met de voorcalculatie. Er worden overzichten gemaakt van alle opdrachten of van selecties en de verplichtingen op basis van lopende bestellingen kunnen getotaliseerd worden.

Meer informatie over de module Projectoverzicht

Barcode tijdregistratie (BTR)

Met de module Barcode tijdregistratie van ConstruSteel is het mogelijk om uren nauwkeurig en snel te verwerken. Geboekte uren (ingegeven op een van de verbonden devices) kunnen eenvoudig op de lopende projecten worden afgeboekt. Tevens geven de ingevoerde uren een goed inzicht in de productiviteit van uw werknemers. Dit houdt in dat deze zelfde informatie zal worden gebruikt om per maand inzichtelijk te krijgen hoeveel productieve uren de desbetreffende medewerker heeft gemaakt. Dit kan de basis zijn waarop onder andere de salarisadministratie kan bepalen welk bedrag moet worden uitgekeerd.

Meer informatie over de module Tijdregistratie

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken voor een demonstratie of wilt u meer weten over een van onze software-oplossingen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan voor kwaliteit en innovatie.

Vrijblijvende demonstratie

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.