Offertebeheer

De module Offertebeheer wordt gebruikt om aanvragen uit te werken, offertes op te sturen of op te volgen, maar kan ook ingezet worden om de scoringskans per relatie te berekenen. Daarnaast koppelt de module Offertebeheer automatisch met Outlook voor het versturen van offertes vanuit ConstruSteel.

In de module Offertebeheer worden offertes ingedeeld in verschillende statussen zoals: ‘in behandeling’, ‘opdracht’, ‘uitgesteld’ of ‘afgewezen’. Zodra een offerte verstuurd is komt het systeem met een melding dat de opvolging niet vergeten moet worden (opvolgingsherinnering). Verder is het mogelijk om een categorie toe te kennen aan een offerte, dit helpt u bij het maken van analyses en geeft u belangrijke sturingsinformatie. Ten slotte worden calculatienummers in de module automatisch of handmatig toegekend. Een gebruiksvriendelijke en prettige inrichting van het offertebeheerproces, van aanvraag tot opdracht, staan hierbij centraal.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken voor een demonstratie of wilt u meer weten over een van onze software-oplossingen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.