Consultancy Inbeldag op dinsdag 26 september 2023

Exclusief voor ConstruSteel klanten introduceren wij de Consultancy Inbeldagen. Op drie vaste momenten in het jaar kunnen klanten inbellen op een gereserveerd tijdstip. Met deze service bieden wij klanten de mogelijkheid om procesmatige vraagstukken met een ervaren consultant door te nemen. Deze extra service is kosteloos voor klanten met een onderhoudscontract* en wordt op basis van beschikbaarheid ingepland. Uiteraard kan daarnaast ook reguliere consultancy worden ingepland.

Het doel: een optimaal proces

ConstruSteel laat staalbouwbedrijven efficiënter opereren. In de huidige concurrerende markt is het essentieel om projecten te realiseren binnen deadline en budget. Door processen op elkaar aan te laten sluiten met ConstruSteel, worden faalkosten tot een minimum gereduceerd, wordt de kwaliteit verhoogd en is er overzicht in alle bedrijfsactiviteiten.

De software helpt de bedrijfsleiding, verkoop, administratie, tekenkamer, werkvoorbereiding, inkoop, planning, projectleiding, productie en montage om goed samen te werken. Significant minder verspilling van tijd, efficiënte inkoop en optimaal gebruik van materiaal dragen bij aan een beter bedrijfsresultaat.

Consultancy Inbeldagen

Met ConstruSteel kunnen bedrijven overzichtelijk alle benodigde middelen en personele capaciteit voor de realisatie van projecten beheren. Daarvoor is een goede inrichting van de software en het juiste gebruik van diverse functionaliteiten, mogelijkheden en modules essentieel. Tijdens de Consultancy Inbeldagen kunnen ConstruSteel gebruikers procesmatige vraagstukken doornemen met een ervaren consultant. Klanten geven hun vragen en uitdagingen vooraf door, zodat tijdens de sessie geschikte oplossingen kunnen worden voorgesteld. Oplossingen die per direct meer rust, overzicht, continuïteit en/of significante besparingen opleveren.

*U vindt de voorwaarden voor deelname aan de Consultancy Inbeldagen hier.

Meld u aan voor een tijdvak

De Consultancy Inbeldagen staan gepland op:

► Dinsdag 14 februari 2023
► Dinsdag 16 mei 2023
► Dinsdag 26 september 2023 (inschrijven onderaan de pagina)

Heeft u interesse in een sessie tijdens de Consultancy Inbeldagen? Vul het onderstaande formulier in en selecteer uw voorkeur voor een tijdvak voor uw organisatie. Na uw aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Consultancy Inbeldag | Donderdag 26 september 2023

    8:00 - 8:45 [VOL]
    16:00 - 16:45 [VOL]
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*U vindt de voorwaarden voor deelname aan de Consultancy Inbeldagen hier.