Mobiele tijdregistratie (MTR)

Met ConstruSteel is het mogelijk om uren adequaat en eenvoudig handmatig of eventueel automatisch met de mobiele tijdregistratie app te registreren. Per werknemer is te zien hoeveel uur er gewerkt is aan welke projecten, hoeveel uren er vrij genomen zijn en met de module personeelsbeheer is het zelfs mogelijk om eenvoudig te zien hoeveel vrije dagen een medewerker nog tegoed heeft.

Met de mobiele tijdregistratie app van ConstruSteel is het mogelijk om uren nauwkeurig en snel te verwerken. Geboekte uren (ingegeven op een van de verbonden devices) kunnen eenvoudig op de lopende projecten worden afgeboekt. Tevens geven de ingevoerde uren een goed inzicht in de productiviteit van uw werknemers. Dit houdt in dat deze zelfde informatie zal worden gebruikt om per maand inzichtelijk te krijgen hoeveel productieve uren de desbetreffende persoon heeft gemaakt. Dit kan de basis zijn waarop onder andere de salarisadministratie kan bepalen welk bedrag moet worden uitgekeerd.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken voor een demonstratie of wilt u meer weten over een van onze software-oplossingen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.