ConstruSteel als Topper aanwezig op Nationale Staalbouwdag 2021

Op maandag 11 oktober a.s. is ConstruSteel als exclusieve Topper Sponsor met een stand aanwezig op De Nationale Staalbouwdag 2021. In Theater Amsterdam demonstreren wij de praktische toepassing en voordelen van De digitale werkplaats. Meer informatie en gratis aanmelden op www.staalbouwdag.nl.

Staalbouwdag 2021

De Staalbouwdag is hét jaarlijkse vakevenement voor iedereen die betrokken is bij het opdrachtgeven, ontwerpen en bouwen met staal. Het is de dag voor kennis en kennissen: bekenden treffen, nieuwe relaties aanknopen én kennisnemen van belangrijke, actuele ontwikkelingen trends in de (staal)bouw. Bent u dit jaar ook (weer) bij?

Dit jaar kunt u de Staalbouwdag weer op locatie beleven, in Theater Amsterdam. Na de welkomstlunch op de expo biedt de Staalbouwdag 2021 u een gevarieerd, middag-vullend congresprogramma met inleidingen en discussies over de ‘hot items’. En uiteraard kunt u onder het genot van een borrel netwerken met branchegenoten.

Demonstratie van De digitale werkplaats

Stapels papier in de fabriek worden vervangen door tablets. Deze Smart Industry oplossing is onderdeel van de ConstruSteel-productlijn De digitale werkplaats. Staalbouw- en metaalconstructiebedrijven vervangen papieren tekeningen en afvinklijsten door tablets. Dit betekent duurzamer en efficiënter produceren met minder faalkosten als concreet resultaat. Bent u benieuwd hoe deze innovatie werkt? U bent van harte welkom op onze stand voor een korte demonstratie.

ConstruSteel is TOPPER van de Nationale Staalbouwdag 2021

Zoals ieder jaar is ConstruSteel als marktleider in staalbouwsoftware ook dit jaar weer TOPPER van de Nationale Staalbouwdag. De software van ConstruSteel helpt veel staalbouw- en staalconstructiebedrijven naar een optimaler proces.

Meer informatie vindt u op www.staalbouwdag.nl.