ConstruSteel introduceert Advanced Scribing 2.0

ConstruSteel Advanced Scribing versie 2.0Met Advanced Scribing for Tekla versie 2.0 zet ConstruSteel de volgende stap in een efficiënt staalbouwproces. Advanced Scribing heeft vele functionaliteiten zoals het markeren van een volledige of gedeeltelijke contour (profielomtrek) en het plaatsen van markeerpunten. Versie 2.0 bevat o.a. significante ontwikkelingen voor performance, aansluiting bij de werking van Tekla en nieuwe functionaliteiten. 

Vol trots lanceert ConstruSteel versie 2.0 van Advanced Scribing for Tekla. Met deze nieuwe versie profiteren gebruikers direct van de voordelen. Afhankelijk van instellingen kan de scribing-informatie in het model zelfs tot 14 keer zo snel aangebracht worden in het 3D Tekla model. Daarnaast sluit de plug-in beter aan bij de werking van Tekla en wordt de software volledig als Tekla plug-in aangeboden. Op die manier wordt het beheer vereenvoudigd en wordt de installatie bij updates van Tekla automatisch bijgewerkt. Ook zijn er slimme functionaliteiten toegevoegd, zodat de scribing-informatie die wordt aangebracht door machines tot een minimum kan worden beperkt.

Met Advanced Scribing for Tekla versie 2.0 bespaart u direct tijd tijdens het gebruik en het onderhoud.
De Tekla plug-in Advanced Scribing van ConstruSteel kan worden gedownload in het Tekla Warehouse. De plug-ins van ConstruSteel maken altijd gebruik van de onderliggende ConstruSteel software.

Klanten die reeds werken met Advanced Scribing kunnen de plug-in eenvoudig updaten binnen Tekla bij het opstarten van de applicatie.

Link naar Tekla Warehouse.
Werkt deze link niet, zoek dan op ‘Scribing ConstruSteel’ in het Tekla Warehouse.