ConstruSteel lanceert versie 2023.2

ConstruSteel lanceerde recentelijk de nieuwste update van haar software met ConstruSteel versie 2023.2. In deze versie worden wederom veel nieuwe ontwikkelingen, verbeteringen en vernieuwde functionaliteiten geïntroduceerd. Deze release, die voortkomt uit de nauwe samenwerking met klanten en hun uitgebreide feedback, brengt diverse innovaties met zich mee, versterkt door verbeteringen en nieuwe functionaliteiten.

Let op! De updatemanager van uw bedrijf krijgt een mail wanneer de update voor u gereed staat. Tevens zit daarbij een stappenplan welke afwijkt ten opzichte van eerdere updates. Volgt u de stappen in het stappenplan goed op.

Toekomstbestendigheid en gebruiksvriendelijkheid

In het voortdurende streven naar kwaliteit en klantgerichtheid heeft ConstruSteel versie 2023.2 gepresenteerd als een belangrijke mijlpaal. De focus ligt niet alleen op direct zichtbare verbeteringen, maar ook op het waarborgen van technische robuustheid en de voorbereiding op toekomstige ontwikkelingen.

Dongleloze flexibiliteit en digitale werkplaats evolutie

Een opmerkelijke verschuiving in deze update is de overstap van fysieke naar softwarematige dongles, waarmee ConstruSteel haar gebruikers meer flexibiliteit biedt, vooral in virtuele werkomgevingen. Deze aanpassing, gepland voor geleidelijke uitvoering in 2024, zal de gebruikerservaring ten goede komen.

Binnen de module Digitale Werkplaats zijn aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd, waardoor werkplaatsmedewerkers nu eenvoudig toegang hebben tot essentiële informatie op hun tablets. Deze upgrade versterkt de efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid van de werkplaatsfunctionaliteiten.

Module-upgrades en efficiëntie

ConstruSteel heeft de gebruikerservaring in verschillende modules verbeterd, waaronder Algemeen, API, App en Werkvoorbereiding. Nieuwe functies, zoals het uitsluiten van machines bij het maken van nesting werkbatches, benadrukken de focus op flexibiliteit en efficiëntie.

Business Intelligence en report builder

De integratie met Business Intelligence-tools, zoals PowerBI en Qlik, is uitgebreid met nieuwe views voor gedetailleerdere rapportages. De Report Builder biedt nu meer inzicht met toevoegingen aan views die cruciale informatie over projectbeheer presenteren.

Opgeloste issues en verbeteringen

ConstruSteel heeft ook enkele bekende problemen aangepakt en prestatieverbeteringen doorgevoerd. Klanten kunnen nu gebruikmaken van een nog stabielere en responsievere software-ervaring.

Uitgebreide informatie en stappenplan in de mail

De volledige, uitgebreide informatie inclusief implementatiestappenplan krijgt uw bedrijf via de updatemanager binnen wanneer de update voor u gereed staat.