ConstruSteel voor 4e keer FD Gazelle

Den Ham – 2 november 2021  |  Voor de vierde keer op rij is ConstruSteel beloond met de FD Gazellen Award. Ondanks uitdagende tijden binnen de bouwsector, hebben veel staalbouw- en constructiebedrijven in de afgelopen jaren gekozen voor de software van ConstruSteel. Met diverse onderscheidingen op zak zet het softwarebedrijf de sterke groei en ambitie van de afgelopen jaren door. De vraag naar de software van ConstruSteel komt uit alle hoeken van de wereld.

FD Gazellen Awards 2021

Ook in 2021 heeft ConstruSteel de FD Gazellen Award ontvangen als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Voor het 4e jaar op rij. Een mooie bekroning voor de kwaliteit van de software en het vertrouwen in het softwarebedrijf.

De FD Gazellen Awards worden door Het Financieele Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Niet alleen de omzetgroei is van belang, maar ook de groei van werknemers (in fte’s gemeten).

Het softwarebedrijf heeft de huidige productlijnen uitgebreid, diverse apps gemaakt en bestaande oplossingen zijn verder ontwikkeld. ConstruSteel maakt een sterke groei door in de laatste jaren door een toenemende vraag naar innovatieve software voor staalbouw- en constructiebedrijven. Zowel nationaal als internationaal timmert de organisatie flink aan de weg.

ConstruSteel optimaliseert het staalbouwproces

Elke dag werkt het bedrijf hard om het staalbouwproces te optimaliseren voor meer efficiency en minder faalkosten door de inzet van ConstruSteel software. In de visie van ConstruSteel moet elk staalbouwbedrijf toegang hebben tot de meest innovatieve en geavanceerde software om significante verbeteringen in efficiency en kwaliteit te realiseren, ongeacht de grootte van het bedrijf. ConstruSteel is met haar specialistische software voor staalbouw- en metaalconstructiebedrijven marktleider in de Benelux.