ConstruSteel voor vijfde keer op rij uitgeroepen tot FD Gazelle

Den Ham – 29 november 2022  |  Voor de vijfde keer op rij is ConstruSteel beloond met de FD Gazellen Award. Ondanks dynamische tijden in de bouwsector, hebben veel staalbouw- en metaalconstructiebedrijven uit Nederland en België in de afgelopen jaren gekozen voor de software van ConstruSteel. Met diverse onderscheidingen op zak zet het softwarebedrijf de sterke groei van de afgelopen jaren door.

FD Gazellen Awards 2022

ConstruSteel heeft ook in 2022 de FD Gazellen Award ontvangen als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Voor het vijfde jaar op rij. Een mooie beloning voor het het harde werken van het gehele ConstruSteel team.

De FD Gazellen Awards worden door Het Financieele Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarbij is niet alleen de omzetgroei van belang, maar ook de groei van het aantal werknemers (in fte’s gemeten).

ConstruSteel maakt een sterke groei door dankzij een trouwe klantenkring en veel nieuwe staalbouw- en metaalconstructiebedrijven die kiezen voor de software van het bedrijf. Ook in 2022 is er volop geïnvesteerd in uitbreiding van het team, zodat huidige en nieuwe klanten altijd de juiste aandacht krijgen die zij verdienen én de software continu kan worden doorontwikkeld. Zo blijft ConstruSteel flink aan de weg timmeren.

ConstruSteel optimaliseert uw staalbouwproces

Elke dag werkt het bedrijf hard om het staalbouwproces te optimaliseren voor meer efficiency en minder faalkosten door de inzet van ConstruSteel software. In de visie van ConstruSteel moet elk staalbouwbedrijf toegang hebben tot de meest innovatieve en geavanceerde software om significante verbeteringen in efficiency en kwaliteit te realiseren, ongeacht de grootte van het bedrijf. ConstruSteel is met haar specialistische software voor staalbouw- en metaalconstructiebedrijven marktleider in de Benelux.