Productiebeheersing/-voortgang: een optimale inrichting

In een tijd van voortdurende veranderingen in de staalbouwbranche is het essentieel om te blijven innoveren en om bedrijfsprocessen slimmer, efficiënter en gebruiksvriendelijker in te richten. De software-oplossingen van ConstruSteel helpen staalbouwers daarbij. Een optimaal gebruik van deze software-oplossingen is hierbij van cruciaal belang, daarom organiseert ConstruSteel het ConstruSteel Opfrisevenement op dinsdag 16 april 2024 bij Pathé in Ede. Tijdens dit evenement nemen wij ConstruSteel-gebruikers stap voor stap mee door onze software. Wij laten wij hun zien hoe de verschillende bedrijfsprocessen zo prettig en efficiënt mogelijk kunnen worden ingericht zodat onze softwaregebruikers volop profiteren van de vele mogelijkheden van ConstruSteel. Deelname aan dit evenement is gratis voor maar het aantal plaatsen is beperkt, meld u dus hier snel aan.

Een vernieuwde aanpak voor het beheersen van uw productie met ConstruSteel

Een cruciaal onderdeel van het ConstruSteel Opfrisevenement is de focus op een optimaal gebruik van de softwaremodule Productiebeheersing, een kernelement van de ConstruSteel software. Deze module biedt een eenvoudige aanpak om de productievoortgang van unieke possen en merken te monitoren en te beheren. Het stelt u in staat om belangrijke vragen te beantwoorden, zoals: zijn de possen al gereed? Wat is de huidige status van het merk?

De voordelen van een efficiënte productiebeheersing zijn talrijk

Een optimale productiebeheersing helpt u bij:

  • grip krijgen op de voortgang van possen en merken;
  • inzicht krijgen in de verrichte werkzaamheden per medewerker;
  • vergelijken van arbeid per uniek merk met andere identieke merken en medewerkers;
  • slimme selecties maken op basis van status;
  • overzicht behouden van merken die reeds zijn verzonden naar de conserveerder en/of bouwplaats.

Tijdens het ConstruSteel Opfrisevenement worden diverse functionaliteiten van de productiebeheersing/-voortgang gedemonstreerd, waaronder het gereedmelden van bewerkingen, inzage in vrachtstatus, possenstatus, merkenstatus en (las-)controles voor CE-markering. U vindt hier een compleet overzicht van de onderwerpen die aan bod zullen komen op dinsdag 16 april 2024.

Meld u snel aan!

Voor het ConstruSteel Opfrisevenement is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wacht dus niet te lang en reserveer snel uw plaats! Heeft u vragen of wilt u meer weten over dit evenement? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij zien u graag op dinsdag 16 april!

Aanmelden voor het ConstruSteel Opfrisevenement

  • Per webinar kunt u meerdere personen aanmelden o.v.v. naam + e-mail.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.