Consultancy Inbeldag | 17 mei 2022

Exclusief voor ConstruSteel klanten introduceren wij de Consultancy Inbeldagen. Op drie vaste momenten in het jaar kunnen klanten inbellen op een gereserveerd tijdstip. Met deze service bieden wij klanten de mogelijkheid om procesmatige vraagstukken met een ervaren consultant door te nemen. Deze extra service is kosteloos voor klanten met een onderhoudscontract* en wordt op basis van beschikbaarheid ingepland. Uiteraard kan daarnaast ook reguliere consultancy worden ingepland.
* Zie voorwaarden onderaan deze pagina.

Het doel: een optimaal proces

ConstruSteel laat staalbouwbedrijven efficiënter opereren. In de huidige concurrerende markt is het essentieel om projecten te realiseren binnen deadline en budget. Door processen op elkaar aan te laten sluiten met ConstruSteel, worden faalkosten tot een minimum gereduceerd, wordt de kwaliteit verhoogd en is er overzicht in alle bedrijfsactiviteiten.

De software helpt de bedrijfsleiding, verkoop, administratie, tekenkamer, werkvoorbereiding, inkoop, planning, projectleiding, productie en montage om goed samen te werken. Significant minder verspilling van tijd, efficiënte inkoop en optimaal gebruik van materiaal dragen bij aan een beter bedrijfsresultaat.

Consultancy Inbeldagen

Met ConstruSteel kunnen bedrijven overzichtelijk alle benodigde middelen en personele capaciteit voor de realisatie van projecten beheren. Daarvoor is een goede inrichting van de software en het juiste gebruik van diverse functionaliteiten, mogelijkheden en modules essentieel. Tijdens de Consultancy Inbeldagen kunnen ConstruSteel gebruikers procesmatige vraagstukken doornemen met een ervaren consultant. Klanten geven hun vragen en uitdagingen vooraf door, zodat tijdens de sessie geschikte oplossingen kunnen worden voorgesteld. Oplossingen die per direct meer rust, overzicht, continuïteit en/of significante besparingen opleveren.

Meld u aan voor een tijdvak

De Consultancy Inbeldagen staan gepland op:

Dinsdag 15 februari 2022 (verlopen)
► Dinsdag 17 mei 2022 (inschrijven onderaan deze pagina)
► Dinsdag 24 november 2022

Heeft u interesse in een sessie tijdens de Consultancy Inbeldagen? Vul het onderstaande formulier in en selecteer uw voorkeur voor een tijdvak voor uw organisatie. Na uw aanvraag nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Onderaan deze pagina vindt u een aantal voorwaarden die aan deze service verbonden zijn.

 

Consultancy Inbeldag | Dinsdag 16 mei 2023

  8:00 - 8:45 [VOL]
  16:00 - 16:45 [VOL]
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 


Voorwaarden Consultancy Inbeldagen

 • De Consultancy Inbeldagen vinden enkel plaats op de door ConstruSteel ingeplande data: 15 februari 2022, 17 mei 2022 en 24 november 2022.
 • Deze service is exclusief bestemd voor klanten van ConstruSteel met een onderhoudscontract en er worden voor deze service geen kosten berekend.
 • Aanmelden voor deze service kan tot uiterlijk 2 weken voorafgaand aan de betreffende datum.
 • Aanmelding voor een bepaald tijdvak gaat op basis van beschikbaarheid. De aanmelding wordt gezien als aanvraag voor het betreffende tijdvak en zal bij beschikbaarheid bevestigd worden.
 • Enkel ná bevestiging van ConstruSteel is uw sessie definitief.
 • Mits uw aangevraagde tijdvak niet beschikbaar is, zal ConstruSteel contact opnemen over alternatieve mogelijkheden.
 • De genoemde tijdvakken zijn de enige aangeboden opties voor deze service. I.v.m. beperkte beschikbaarheid geldt hierbij: vol = vol.
 • Bedrijven kunnen eenmalig deelnemen aan een Consultancy Inbeldag in 2022.
 • Voorafgaand aan de sessie wordt door de klant aangegeven voor welk vraagstuk de sessie met de consultant wordt ingezet.
 • De consultancy voor het aangegeven vraagstuk start en eindigt binnen het tijdvak. Nawerk/meerwerk is bij deze service niet inbegrepen. Indien gewenst kan, in overleg met de consultant, reguliere consultancy worden ingepland als vervolg op de betreffende sessie.
 • Het inplannen van tijdvakken tijdens de Consultancy Inbeldagen gaat op volgorde van aanmeldingen.
 • Alle rechten en overige bepalingen voorbehouden aan ConstruSteel.