De werkplaats gaat digitaal bij Jac Reijns Staalconstructie

Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v. is een toonaangevend staalconstructiebedrijf in Alphen en is met name actief in de utiliteit, woningbouw, hallenbouw en industrie. De nieuwste technieken worden ingezet om een zo’n perfect mogelijk resultaat te bereiken.

In onderstaande video vertelt Koen de Swart (technisch manager) over de praktische toepassing en voordelen van innovatieve ConstruSteel software.


Jac Reijns Staalconstructie Alphen

Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v. is een bedrijf dat al 40 jaar actief is in de staalbouw. Staalconstructies, dak- en wandbeplatingen en renovaties zijn de specialiteiten van het bedrijf. Opdrachtgevers van de staalbouwer uit Alphen zijn zowel (bouw)bedrijven als particulieren. Met een ruim team van gespecialiseerde mensen wordt in goed onderling overleg gewerkt aan projecten. Perfectie in planning en uitvoering is dan ook het visitekaartje van Jac Reijns Staalconstructie.

Bedrijfsgegevens
Jac Reijns Staalconstructie Alphen b.v.
Looiersweg 7
5131 BE Alphen

T +31 135 081 823

www.jreijns.nl
info@jreijns.nl

Wilt u een software demonstratie?

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u, online of op locatie, om u de mogelijkheden en voordelen van onze software-oplossingen te demonstreren.

Vrijblijvende demonstratie

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.