Efficiënte en flexibele scribing met Tekla en ConstruSteel

In de dynamische wereld van de staalbouw is voortdurende innovatie cruciaal om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Bij ConstruSteel streven we ernaar om staalbouwers te ondersteunen met geavanceerde software-oplossingen die efficiëntie en gebruiksgemak bevorderen. Daarom nodigen we u uit voor het ConstruSteel Opfrisevenement op dinsdag 11 juni 2024 bij Pathé Ede. Tijdens dit evenement zullen wij stap voor stap onze software demonstreren, waarmee we u laten zien hoe u uw bedrijfsprocessen zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk kunt inrichten. Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt, dus meld u snel aan!

Advanced Scribing met Tekla

Een essentieel onderdeel van het ConstruSteel Opfrisevenement is de focus op de geavanceerde scribing-functionaliteit met Tekla. Advanced Scribing voor Tekla biedt geoptimaliseerde markeringen per profieltype, waardoor zowel moderne als oudere CNC-machines efficiënter kunnen werken. Met deze functionaliteit kunnen machines centerpunten plaatsen en lijnen graveren, wat handmatig werk in de werkplaats overbodig maakt en het productieproces versnelt. Bovendien kan de markeerinformatie eenvoudig worden verzonden naar verschillende markeersystemen.

Deze tool biedt een gestroomlijnde aanpak voor het markeren van zowel hoofd- als secundaire onderdelen op stalen profielen en platen, waardoor u de productievoortgang nauwkeurig kunt monitoren en beheren.

De voordelen van Advanced Scribing met Tekla zijn talrijk:

  • Genereer lay-outmarkeringen op zowel hoofd- als subonderdelen.
  • Gemakkelijk typen scribing selecteren.
  • Flexibele uitvoerselectie.
  • Scribe nooit meer dan nodig is.
  • Geen handmatige scribing betekent minder faalkosten.

Tijdens het ConstruSteel Opfrisevenement zullen we verschillende functionaliteiten van de geavanceerde scribing met Tekla demonstreren, waaronder het genereren van graveerlijnen, lay-outmarkeringen en het minimaliseren van handmatige scribing voor een efficiënter productieproces.

Meld u snel aan!

Het aantal beschikbare plaatsen voor het ConstruSteel Opfrisevenement is beperkt, dus wacht niet te lang en reserveer snel uw plek! Voor vragen of meer informatie over dit evenement kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op dinsdag 11 juni bij Pathé Ede!

Aanmelden voor het ConstruSteel Opfrisevenement

  • Per webinar kunt u meerdere personen aanmelden o.v.v. naam + e-mail.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.