Hoe betrouwbaar zijn de calculaties bij uw bedrijf?

Een goede kostprijscalculatie is essentieel voor ieder project. Na de opdrachtbevestiging is deze immers niet meer te wijzigen. U wilt geen fouten en verouderde kengetallen in de calculaties van uw bedrijf. Door altijd te rekenen met de juiste getallen, weet u vooraf exact wat u kunt verdienen per project.

Maak een betrouwbare calculatie met ConstruSteel op basis van het BIM-model en uw bedrijfsspecifieke informatie. Overzichtelijk, eenvoudig en snel.

Grafisch calculeren met ConstruSteel

Grafisch calculeren wordt gebruikt voor kostprijsberekeningen van constructies in onder andere de staalbouw, aluminiumbouw en dak- en wandbeplating. Alle details van de constructie en beplating zoals materialen, uren en opslagen kunnen snel en globaal of zeer gedetailleerd en exact ingevoerd worden, waarna er direct een offerte van de constructie gemaakt kan worden. ConstruSteel biedt u de mogelijkheid om door middel van een selectie in het BIM-model (Tekla) of met een import en export link (alle CAD/BIM software) alle data van het model over te nemen in ConstruSteel.

Het is natuurlijk mogelijk om eerst snel te calculeren om een richtprijs af te kunnen geven en daarna gedetailleerd te gaan calculeren. Hoewel Excel sheets en andere programma’s om te calculeren overbodig worden door de calculatie oplossing van ConstruSteel, kunnen deze nog steeds worden geïmporteerd. Op het moment dat de offerte wordt omgezet in een opdracht, worden alle materialen en overige data meegenomen in het project waarna kan worden begonnen met werkvoorbereiding.

Gebruik Calculatie als standalone of als onderdeel van ConstruSteel ERP

Deze oplossing voor de staalbouw is als standalone pakket verkrijgbaar voor één of meerdere gebruikers, maar maakt ook onderdeel uit van de ERP pakketten van ConstruSteel. Calculatie van ConstruSteel bevat alle onderdelen voor een gedegen kostprijsberekening voor staalconstructies zonder fouten en bespaart veel tijd voor de calculator.

Tekla plug-in

ConstruSteel heeft een speciale Tekla Plug-in ontwikkeld voor het direct importeren van data uit het model. Alle details van een selectie of de gehele constructie kunnen met één muisklik worden gecalculeerd. De plug-in kan worden gedownload in het Tekla Warehouse. Voor het gebruik van de plug-in is een licentie van de ConstruSteel oplossing Calculatie benodigd.

Link naar Tekla Warehouse. Werkt deze link niet, zoek dan op ‘Calculatie ConstruSteel’ in het Tekla Warehouse.

Wilt u een software demonstratie?

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u, online of op locatie, om u de mogelijkheden en voordelen van onze software-oplossingen te demonstreren.

Vrijblijvende demonstratie

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.