Info webinar [demo] – De digitale werkplaats

Dit webinar biedt u inzicht in de functionaliteiten en mogelijkheden van De digitale werkplaats van ConstruSteel. Tijdens het webinar laten wij u de workflow met handige hints & tips zien voor het plannen, aansturen en inzicht krijgen van de productie. Dit webinar is met name interessant voor medewerkers die betrokken zijn bij werkvoorbereiding, planning, productie en bedrijfsleiding.

Info webinar [demo] – De digitale werkplaats

Na bestelling en levering van de materialen, moeten alle te produceren onderdelen en werkinstructies efficiënt worden ingepland. Een proces dat nu nog veel met papier wordt aangestuurd en gecontroleerd. Echter komt  papierloos produceren steeds dichterbij door het slimme gebruik van tablets en schermen in de werkplaats. De digitale werkplaats: de grote innovatie voor staalbouwers op dit moment. En snel en eenvoudig toe te passen binnen het huidige productieproces. Mis dit webinar niet!

Agenda

  • Ontstaan, belang en visie van ‘De digitale werkplaats’
  • User story | ‘De digitale werkplaats’ in de praktijk bij Jac Reijns Staalconstructie
  • Live demo De digitale werkplaats (met o.a. werkbatches, merktekeningen op tablet, gereedmelden productie en digitaal planbord)
  • Vragenronde en afsluiting

Voor wie is het webinar interessant?

Het Info webinar – De digitale werkplaats is interessant voor bijna alle afdelingen binnen het staalbouwbedrijf, zoals Werkvoorbereiding, Planning, Productie en Bedrijfsleiding.

Wat weet u na afloop van het webinar?

U ontdekt de meerwaarde van de digitale werkplaats binnen uw eigen productieproces en u weet waar en hoe u sneller en efficiënter kunt werken. U heeft onder andere gezien hoe u digitaal de productie kunt plannen, merktekeningen via tablets deelt en hoe informatie op een tablet beschikbaar komt.

Verloop webinar

Smart Industry - ConstruSteelEen webinar is een korte live presentatie of demonstratie via het internet. Tijdens de gratis webinars van ConstruSteel demonstreren wij u binnen ongeveer 20 – 25 minuten enkele mogelijkheden van het pakket en de voordelen die onze software uw organisatie kan bieden. U kunt gemakkelijk op elke pc (bijvoorbeeld vanaf uw eigen werkplek) deelnemen en het is tevens mogelijk om vragen te stellen aan medewerkers van ConstruSteel via een chat. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en een link om het webinar bij te wonen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via onderstaand formulier. Past het tijdstip van het webinar niet in uw agenda? Meld u alsnog aan. Wij zullen u dan een link naar de opname van het webinar zenden, zodat u de opname van het webinar kunt terugkijken wanneer het u uitkomt. Deel dit webinar ook met uw collega’s. Tot donderdag 11 november 2021 om 9.00 uur!

 

Aanmelden voor het webinar

Vul het formulier in en meld u aan voor een ConstruSteel webinar.

  • Per webinar kunt u meerdere personen aanmelden o.v.v. naam + e-mail.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.