Meer gebruiksgemak dankzij SQL migratie

De software-oplossingen van ConstruSteel maken gebruik van een database. Een database is een systeem waarin allerlei soorten data op een geordende en overzichtelijke manier worden verzameld. Een database wordt vervolgens door ConstruSteel gebruikt om ingevoerde opdrachten/aanvragen te verwerken en de gebruiker van de juiste informatie te voorzien.

Een betere performance

ConstruSteel kan worden verbonden met verschillende typen databases. Een van die databases is de SQL database. Een SQL database is een relationele database die gebruik maakt van de programmeertaal SQL. Door te migreren naar SQL kan ConstruSteel een betere performance leveren en is het makkelijker te koppelen aan derde systemen.

Een snelle en soepele migratie

Een heel aantal ConstruSteel-klanten ging u al voor. Een van die klanten is Lammerink Constructiewerken. Lammerink is een metaalbewerkingsbedrijf gevestigd in Geesteren (Overijssel). Enige tijd geleden maakten zij de overstap naar een SQL database. En met succes! Lammerink profiteert elke dag van deze keuze, Operationeel manager Gerben Horstman vertelt: “De migratie naar de SQL database verliep erg soepel en snel. De begeleiding door de consultants van ConstruSteel was prettig. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat: een betere overall performance van de ConstruSteel software-oplossingen die wij gebruiken”.

Maakt u ook de overstap naar een SQL database?

Wilt u ook de overstap maken naar een SQL database en daarmee profiteren van een verbeterde performance van de door u gebruikte ConstruSteel software-oplossingen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.