Meld u aan voor het webinar Productiebeheersing & digitale werkplaats

Tijdens het Webinar ‘Productiebeheersing en digitale werkplaats’ laten wij de uitgebreide mogelijkheden zien met betrekking tot het beheersen van uw productieflow. ConstruSteel biedt de mogelijkheid om uw productie (medewerkers en machines) digitaal aan te sturen en de productievoortgang te monitoren. In een live demonstratie ziet u verschillende workflows en is er ruimte voor het stellen van gerichte vragen.

Productiebeheersing & digitale werkplaats

Webinar productiebeheersing en digitale werkplaatsEen vloeiend staalbouwproces zonder geld- en tijdverspillende onderbrekingen vraagt om een systeem dat u helpt om alle deelprocessen en activiteiten te managen, vanaf de aanvraag tot de oplevering van een project. ConstruSteel geeft tijdig inzicht in te bestellen materiaal, onderhanden werk en benodigde capaciteit voordat uw productie van start gaat.

Voor het optimale rendement kunnen werkplaatsmedewerkers digitaal worden aangestuurd. Informatie zoals merk- en postekeningen worden beschikbaar gesteld op een tablet. Doordat digitale tekeningen en werkinstructies in de fabriek altijd actueel zijn, zijn herstelwerkzaamheden door foutieve of verouderde informatie niet aan de orde. Productieorders worden ingepland en vrijgegeven voor productie. Werknemers in de werkplaats melden de betreffende order digitaal gereed, waardoor ook de voortgang inzichtelijk is.

Agenda

Tijdens het webinar worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

  • Voorbewerking
  • Assemblage
  • Aflassen
  • Laden
  • Transport

Voor wie is dit webinar interessant?

Smart Industry - ConstruSteelDit webinar is gericht op staalbouw- en constructiebedrijven met een eigen productie. De onderwerpen van het webinar zijn met name interessant voor medewerkers van de afdelingen Werkvoorbereiding, Planning en Productie en voor bedrijfsleiders en logistiek medewerkers.

Verloop webinar

Een webinar is een korte online presentatie of demonstratie. Tijdens de gratis webinars van ConstruSteel informeren wij u binnen circa 20 – 25 minuten over specifieke mogelijkheden van het pakket en de voordelen voor uw organisatie. U kuntĀ  op elke pc (bijvoorbeeld vanaf uw eigen werkplek of thuiswerkplek) deelnemen. Tijdens het webinar is het mogelijk om vragen te stellen via een chat. Na aanmelding ontvangt u een aantal dagen voorafgaand aan het webinar de bevestiging met een link om het webinar bij te wonen.

 

Webinar Productiebeheersing & digitale werkplaats
Donderdag 2 juni 2022 | 9.00 uur

Aanmelden voor het webinar

Vul het formulier in en meld u aan voor een ConstruSteel webinar.

  • Per webinar kunt u meerdere personen aanmelden o.v.v. naam + e-mail.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.