Opfris webinar: Nieuw boekjaar 2022

Dit webinar biedt u inzicht in de functionaliteiten en mogelijkheden voor het aanmaken van een nieuw boekjaar en het aanpassen van automatische nummering voor bijvoorbeeld offertes en projecten. Tijdens het webinar laten wij u de workflow met handige hints & tips zien voor dit specifieke onderwerp en is er ruimte voor het stellen van gerichte vragen.

Opfris webinar: Nieuw boekjaar 2022

Net als in uw boekhoudsoftware is het ook in ConstruSteel van belang om aan het begin van elk kalenderjaar een nieuw boekjaar aan te maken. Veel bedrijven willen bij aanvang van een nieuw kalenderjaar ook de nummering aanpassen. Dit is met name handig om te zien wanneer een offerte is uitgebracht of wanneer een project is gestart.

Het opfris webinar Nieuw boekjaar 2022 is bedoeld voor klanten die meer willen weten over het instellen van een nieuw boekjaar in ConstruSteel en/of AccountView. Vaak is dit van toepassing voor bijna iedereen die op de afdeling Administratie werkt en voor key-users van ConstruSteel die verantwoordelijk zijn voor de juiste inrichting en instellingen.

Agenda

Nummergenerator

  • Instellen nummering voor projecten, offertes, facturen, etc.

Nieuw boekjaar in ConstruSteel

  • Aandachtspunten bij koppeling met financieel pakket

Nieuw boekjaar in AccountView

  • Back-up maken
  • Nieuw boekjaar maken
  • Overnemen beginbalans

Online Klantportaal

Ondersteuning bij aanmaken van nieuw boekjaar

Wat weet u na afloop van het webinar?

Na afloop van dit webinar beschikt u over de kennis om een nieuw boekjaar aan te maken (ConstruSteel / AccountView), de nummering te wijzigen, een back-up van de administratie te maken, de beginbalans over te nemen, etc. Tevens demonstreren wij kort ons Online Klantportaal, waar stappenplannen en documentatie van o.a. het aanmaken van een nieuw boekjaar te vinden zijn.

Verloop webinar

Een webinar is een korte live presentatie of demonstratie via het internet. Tijdens de gratis webinars van ConstruSteel demonstreren wij u binnen ongeveer 20 Р25 minuten enkele mogelijkheden van het pakket en de voordelen die het uw organisatie kan bieden. U kunt gemakkelijk op elke pc (bijvoorbeeld vanaf uw eigen werkplek) deelnemen en het is tevens mogelijk om vragen te stellen aan medewerkers van ConstruSteel via een chat. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en een link om het webinar bij te wonen.

Opfris webinar Nieuw boekjaar 2022
Donderdag 9 december 2021 | 9.00 uur

 

Aanmelden voor het webinar

Vul het formulier in en meld u aan voor een ConstruSteel webinar.

  • Per webinar kunt u meerdere personen aanmelden o.v.v. naam + e-mail.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.