Save the date: avondsessie bij BCB Staalconstructie

Op donderdag 16 maart 2023 organiseert Bouwen met Staal in samenwerking met BCB Staalconstructie, Samenwerkende Nederlandse Staalbouw en ConstruSteel een boeiende en inspirerende avondsessie binnen het thema Smart Industry. Staalbouw- en metaalconstructiebedrijven worden steeds meer gedwongen om het productieproces zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te richten. Tijd voor een avondsessie met praktische handvatten voor staalbouw- en metaalconstructiebedrijven.

Smart Industry: een kans voor de staalbouwer

Ondanks de noodzaak om faalkosten terug te dringen en de kwaliteit te verhogen, ligt de focus bij veel staalbouw- en metaalconstructiebedrijven op het blijven vullen van de productieplanning. Maar, door te automatiseren en te digitaliseren ontstaat altijd concurrentievoordeel. Op korte termijn, door kosten- en tijdbesparing, maar zeker ook op de lange termijn, door verhoging van kwaliteit en continuïteit.

Vooral in een dynamische markt met fluctuerende staalprijzen, introductie van de wet Kwaliteitsborging, stikstofproblematiek en uitrol van het Bouwakkoord Staal (met doelstellingen die in 2030 gerealiseerd moeten zijn), liggen er kansen voor bedrijven die nú aanhaken. Maar, hoe pak je dat aan zonder het huidige proces helemaal om te moeten gooien?

Tijdens de avondsessie delen Bouwen met Staal, BCB Staalconstructie, Samenwerkende Nederlandse Staalbouw, ConstruSteel, Construsoft en het Innovatieplatform Staalbouw actuele ontwikkelingen, praktische voorbeelden en oplossingen. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om een rondje te maken door de nieuwe fabriekshal.

Aanmelden

Voor deze avondsessie zijn maximaal 150 plekken beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen zich via de website van Bouwen met Staal aanmelden. De aanmeldingen worden op volgorde van ontvangst verwerkt.