Staalbeton uit België winnaar ConstruSteel BBQ-set

Staalbeton ontvangt ConstruSteel BBQ-setWij blijven onze service continu verbeteren. Daarom hebben wij alle ConstruSteel klanten gevraagd hun mening te geven over onze dienstverlening via een enquête.

Als dank voor de medewerking is onder alle respondenten een complete BBQ-set verloot. De gelukkige winnaar is: Staalbeton uit Rijkevorsel (België).

ConstruSteel Service Onderzoek

Elke dag werken wij hard om meer efficiency en minder faalkosten te realiseren voor onze klanten. Om te kijken hoe wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren, hebben wij in mei 2021 alle ConstruSteel gebruikers gevraagd om een enquête in te vullen. De betrokkenheid onder ConstruSteel gebruikers is groot, want veel bedrijven hebben gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Op basis van alle input gaan wij aan de slag om onze service verder te optimaliseren. Binnenkort delen wij met u de resultaten. Houd daarvoor onze website in de gaten.

Staalbeton wint BBQ-set

Als dank voor de medewerking is onder alle respondenten een complete BBQ-set verloot. De verloting heeft op vrijdag 11 juni 2021 om 14.00 uur plaatsgevonden in Den Ham. De winnaar van de ConstruSteel BBQ-set is geworden: Staalbeton uit Rijkevorsel (België).

Bij Staalbeton staan in de productiehal en op de werf een 30-tal gecertificeerde lassers klaar voor de productie, montage en afwerking van metalen en inox toepassingen op maat. Het bedrijf zaagt, boort en last kolommen en liggers voor de ruwbouw in staal en inox. Hoeklassen en V-naden kennen voor de lassers van Staalbeton geen geheimen. Met een poederdek-lasmachine last Staalbeton SFB-, IFB- en PRS-liggers onder poederdek tot een lengte van 20 meter. De meest recente investering is een brandtafel van 6000x2000mm waarmee platen tot 30mm gebrand worden. Verder zijn er ook specialisten in dienst voor het fijnere maatwerk zoals trappen, leuningen en borstweringen.

Naast de voorbereidende werken in de ateliers, kunnen de specialisten van Staalbeton ook een totaaloplossing bieden, inclusief montage en afwerking op de werf. Altijd met de beste service en kwaliteit voor ogen.

ConstruSteel wenst alle medewerkers van Staalbeton veel plezier met de gewonnen ConstruSteel BBQ-set. Daarnaast worden alle respondenten van het ConstruSteel Service Onderzoek via deze weg nogmaals bedankt.


 

Staalbeton nv
Oostmalsesteenweg 269
2310 Rijkevorsel
België

info@staalbeton.pro
www.staalbeton.be