Tekla plug-in voor materiaaloptimalisatie

Met de Tekla plug-in Bar Nesting van ConstruSteel kunnen staalbouwers direct vanuit Tekla Software de optimalisatie van geselecteerd materiaal starten met als resultaat: tijdwinst, minimaal restafval en efficiƫnt gebruik van machines.

Bij het gebruik van de zaagoptimalisatie worden stalen lengte materialen zoals balkstaal efficiƫnt bewerkt en worden materiaalverspillingen en faalkosten beperkt. De plug-in is gratis te downloaden in het Tekla Warehouse. Voor het gebruik van deze plug-in is een licentie van ConstruSteel benodigd. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Om vanuit de optimalisatie ook rechtstreeks machines aan te sturen (CAD/CAM), kan er gewerkt worden met de DSTV+ Post Processor oplossing. Zo kan een boor-/zaagstraat bijvoorbeeld automatisch de juiste posnummers uit een handelslengte zagen. Machines van o.a. Voortman Steel Machinery, Peddinghaus, Ficep en Kaltenbach kunnen aangestuurd worden door DSTV+ of PNI.

Bent u benieuwd of uw machine ook kan worden aangestuurd door ConstruSteel? Neem contact met ons op en wij bekijken samen met u de mogelijkheden.

Wilt u een software demonstratie?

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u, online of op locatie, om u de mogelijkheden en voordelen van onze software-oplossingen te demonstreren.

Vrijblijvende demonstratie

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.