Terugblik op de digitale Staalbouwdag

De Staalbouwdag 2020 werd voor het eerst in de lange geschiedenis van het event digitaal georganiseerd. Op 13 oktober jl. hebben zo’n 1.000 geïnteresseerden een kijkje genomen bij het online evenement. Naast de lezingen en paneldiscussies op de mainstage, werden ook de ronde tafel sessies en digitale beursstands bezocht. Het onderlinge contact bleef uiteraard beperkt tot video-bellen en chatten.

Ronde tafel sessie: Foutloos markeren

Als TOPPER van de Staalbouwdag was ConstruSteel ook dit jaar weer aanwezig. Met een digitale beursstand en een ronde tafel sessie werd kennis gedeeld over het digitaliseren en optimaliseren van het staalbouwproces. Het thema van de goed bezochte sessie was de toepassing van scribing. Met scribing (machinaal markeren) kunnen productiefouten geminimaliseerd worden, waardoor faalkosten worden gereduceerd en de kwaliteit verhoogd wordt. De techniek, toepassing in het BIM-model en de voordelen van het machinaal markeren werd live gedemonstreerd. Gezien de vele vragen en interactie met de vele bezoekers werd de actualiteit van het thema bevestigd.

Meest bezochte stand en sessie

De interesse in de innovatieve oplossingen van ConstruSteel blijkt ook uit de cijfers van de digitale Staalbouwdag 2020.  De organisatie van het event bestempelt ConstruSteel als is een van de 3 best bezochte stands én ronde tafel sessies.

Bent u niet in staat geweest om de digitale Staalbouwdag bij te wonen en bent u geïnteresseerd in onze innovatieve oplossingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Mocht de situatie het weer toelaten, dan schudden wij u graag de hand op de fysieke Staalbouwdag 2021.

Wilt u een software demonstratie?

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u, online of op locatie, om u de mogelijkheden en voordelen van onze software-oplossingen te demonstreren.

Vrijblijvende demonstratie

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.