User story: Staalbouw Mook

Een aantal jaar geleden is het bedrijf overgenomen en heeft er meer automatisering binnen het bedrijf plaatsgevonden. Waar men eerst enkel met standalone pc’s, losse Excel sheets en administraties werkte, moest er nu gekeken worden naar een ERP-pakket. Diverse leveranciers demonstreerden hun software en ConstruSteel blonk uit door de ervaring in de branche. Er was een heel goed gevoel over de ontwikkeling van het pakket. Tevens werd er met referenties gebeld en een dag proefgedraaid. ConstruSteel werd open en gebruiksvriendelijk ervaren en men was ervan overtuigd dat ConstruSteel het juiste pakket is voor de staalbouw.

‘Een besparing van bijna 1 FTE is al behaald, terwijl de omzet met dezelfde bezetting kon groeien met 10%.’

Ervaring ConstruSteel ERP

Er is bewust gekozen om het bedrijfsbeheersysteem geleidelijk te implementeren, om zo een zo’n breed mogelijk draagvlak onder de gebruikers te creëren. Er was één grote eis: de koppeling met het financiële pakket AccountView moest 100% zijn.

Men is zeer tevreden over de deskundigheid van de consultancy en financieel klopt alles. Na een succesvolle implementatie (afdeling voor afdeling) heeft men gekozen om de organisatie aan te passen aan het systeem om zo optimaal mogelijk te kunnen werken.

‘Een besparing van bijna 1 FTE is al behaald, terwijl de omzet met dezelfde bezetting kon groeien met 10%’, aldus bedrijfsleider Alfred Peters. Nu ConstruSteel al jaren gebruikt wordt verwacht hij dankzij nieuwe updates nóg meer rendementsverbetering.

Betrouwbaar

Maar belangrijker dan efficiëntie vindt men de betrouwbaarheid van de software. Geen losse mailtjes meer, maar alles opgeslagen en inzichtelijk in één systeem.

Men is zeer tevreden over de continue ontwikkeling van ConstruSteel, zowel finetuning van modules, als compleet nieuwe modules en functionaliteiten. Alfred Peters: ‘De support is deskundig en voorziet direct een oplossing.’

Men ziet ConstruSteel steeds flexibeler worden en men hoopt er nog lang gebruik van kunnen maken.

 


Staalbouw Mook

Staalbouw Mook is een metaal constructiebedrijf dat zich binnen de sectoren industrie, machinebouw en utiliteitsbouw specialisaties heeft verworven. Daarnaast verzorgen zij service-, montage- en onderhoudswerkzaamheden aan staal gerelateerde componenten. De visie van het bedrijf is het continu creëren en realiseren, samen met gepassioneerde vakmensen, van innovatieve en duurzame oplossingen in staal.

Staalbouw Mook BV
Bovensteweg 105
6585 KB MOOK
Tel: 024-6962080

info@staalbouwmook.nl
www.staalbouwmook.nl