User story: Vic Obdam Staalbouw

Vic Obdam Staalbouw maakt staalconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw, in nieuwbouw en bestaande bouw. De ambitie om aan de hoogste eisen van opdrachtgevers te voldoen spoort het staalbouwbedrijf aan om telkens te investeren in medewerkers en nieuwe technieken.

In onderstaande video vertellen Pieter Klijn (directeur) en Hidde Obdam (hoofd montage) over de praktische toepassing en voordelen van innovatieve ConstruSteel software.


Vic Obdam Staalbouw

Vic Obdam Staalbouw maakt staalconstructies voor de woning- en utiliteitsbouw, in nieuwbouw en bestaande bouw, in opdracht van de grote Nederlandse aannemers en van kleine bouwbedrijven in West-Friesland. De brede inzetbaarheid is de kracht van het bedrijf. De ambitie om aan de hoogste eisen van opdrachtgevers te voldoen spoort Vic Obdam Staalbouw aan om telkens te investeren in medewerkers en nieuwe technieken.

Bedrijfsgegevens
Vic Obdam Staalbouw B.V.
Braken 14
1713 GC Obdam

T +31 226 453 044

www.vicobdam.nl
info@vicobdam.nl

Wilt u een software demonstratie?

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u, online of op locatie, om u de mogelijkheden en voordelen van onze software-oplossingen te demonstreren.

Vrijblijvende demonstratie

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.