Webinar Aansturen & feedback machines mmv Reijrink Staalconstructie

Samen met het innoverende en toonaangevende staalbouwbedrijf Reijrink Staalconstructie laten wij zien hoe CNC-machines worden aangestuurd en hoe waardevolle feedback van machines kan worden verzameld. U kunt hierbij denken aan machinebestanden voor automatische aansturing van machines of terugkoppeling van productiestatus en productietijd. Tijdens het webinar is er ruimte voor het stellen van vragen. Haal meer uit uw machines en meld u aan.

Webinar Aansturen & feedback machines

ConstruSteel gebruikt standaard bestandsformaten voor integratie met alle machineleveranciers. Vanuit de werkvoorbereiding kunnen machines rechtstreeks worden aangestuurd (CAD/CAM) door o.a. DSTV. Zo kan een boor-/zaagstraat bijvoorbeeld automatisch de juiste posnummers uit een handelslengte zagen. Machines van o.a. Voortman Steel Machinery, Peddinghaus, Kaltenbach en Behringer kunnen deze DSTV+ standaard inlezen en aangestuurd worden via directe postprocessoren. Machines van Ficep kunnen door ConstruSteel aangestuurd worden middels een PNI-koppeling.

Ook is het van belang om inzicht te krijgen in de werkelijke productietijden van machines. ConstruSteel biedt de volgende machine feedback mogelijkheden:

 • DSTV++ formaat: een generiek bestandsformaat voor leveranciers.
 • PDE (Production Data Exporter): specifiek voor Voortman machines.

Voor het optimale rendement van uw CNC-machine herkent de ConstruSteel software bovendien de te verwachten productieproblemen en geeft hiervoor indien mogelijk alternatieven om het proces efficiƫnt en zonder problemen te laten verlopen. Daarnaast kunnen parameters voor de aansturing van machines worden beheerd.

Agenda

 • Reijrink StaalconstructieImporteren van materiaal
 • Automatische toekenning van machines (op basis van voorkeuren)
 • Optimaliseren en genereren van machinebestanden (DSTV+)
 • Feedback van machines (DSTV++ en PDE)
 • Toepassing binnen het productieproces van Reijrink Staalconstructie

Voor wie is het webinar interessant?

Machine control - ConstruSteelHet Info webinar Aansturen & feedback machines is interessant voor werkvoorbereiders, productieleiders, bedrijfsleiders en directie. De afdeling Werkvoorbereiding kan de fabriek en machines optimaal aansturen door het juiste gebruik van de functionaliteiten. De bedrijfsleiding en directie kan de machine feedback gebruiken voor toekomstig beleid;

 • Worden machines optimaal benut?
 • Moeten er investeringen worden gedaan?
 • Moeten de kengetallen van de calculatie worden bijgestuurd?

Wat weet u na afloop van het webinar?

Na afloop van het webinar kent u de mogelijkheden van aansturing en feedback van machines. U ontdekt de meerwaarde van deze innovatieve tool binnen uw eigen productieproces. U weet na dit webinar hoe en waar u uw proces kunt optimaliseren om sneller en efficiƫnter te produceren.

Verloop webinar

Machine aansturing & feedback - ConstruSteelEen webinar is een korte live presentatie of demonstratie die plaatsvindt via het internet. Tijdens de gratis webinars van ConstruSteel demonstreren wij u binnen ongeveer 15-20 minuten enkele mogelijkheden van het pakket en de voordelen die het uw organisatie kan bieden. U kunt gemakkelijk op elke pc (bijvoorbeeld vanaf uw eigen werkplek) deelnemen en het is tevens mogelijk om vragen te stellen aan medewerkers van ConstruSteel via een chat. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging en een link om het webinar bij te wonen.

Gratis Webinar Aansturen & feedback machines
Donderdag 22 april 2021 | 9.00 uur

 

Aanmelden voor het webinar

Vul het formulier in en meld u aan voor een ConstruSteel webinar.

 • Per webinar kunt u meerdere personen aanmelden o.v.v. naam + e-mail.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.