Webinar Smart Industry voor staalbouwers – logistiek

Op donderdag 15 september 2022 organiseert ConstruSteel in samenwerking met Bouwen met Staal (BMS), Samenwerkende Nederlandse Staalbouw (SNS) en constructiebedrijf Bascon uit Den Haag het webinar: Smart Industry voor staalbouwers (logistiek). Ontdek hoe er binnen staalbouwbedrijven slim gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken en software.

Voorraad, logistiek & vrachten

Staalbouw- en constructiebedrijven worden steeds meer gedwongen om het productieproces zo effici├źnt en duurzaam mogelijk in te richten. Ondanks de noodzaak om faalkosten terug te dringen en de kwaliteit te verhogen, ligt de focus veelal op het blijven vullen van de productieplanning.

Echter, door te automatiseren en te digitaliseren ontstaat altijd concurrentievoordeel. Op korte termijn, door kosten- en tijdbesparing, maar zeker ook op de lange termijn, door verhoging van kwaliteit en continuïteit.

Tijdens dit webinar ontvangt u handvatten voor de transitie naar een volledig papierloos proces. Resulterend in minder faalkosten, meer efficiency en een verbetering van kwaliteit.

Agenda

Tijdens het webinar worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

  • Introductie thema
  • Bouwakkoord Staal
  • Smart Industry binnen de staalbouw
  • Bedrijfsreportage: Bascon BV
  • Interview Bascon
  • Vragenronde BMS, SNS, Bascon, ConstruSteel
  • Wrap up

Voor wie is dit webinar interessant?

Het webinar Smart Industry voor staalbouwers is bedoeld voor medewerkers van staalbouw- en constructiebedrijven die meer willen weten over ondersteuning van logistieke processen. Vaak is dit van toepassing op medewerkers van de afdeling Werkvoorbereiding, productiemedewerkers, bedrijfsleiders en logistiek medewerkers.

Aanmelden

Voor deelname dient u zicht aan te melden via de website van Bouwen met Staal: aanmelden via het formulier op de website van Bouwen met Staal.

Na uw aanmelding, ontvangt u (kort voor aanvang van het webinar) een e-mail met link voor deelname. Bouwen met Staal behandelt de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst.