Webinar Zaagoptimalisatie & aansturing machines. 3 feb 2022 | 9.00 uur

Met het webinar ‘Zaagoptimalisatie & aansturing machines’ laten wij de uitgebreide mogelijkheden zien van o.a. de module werkvoorbereiding. Aan de hand van machine parameters kunt u uw materialen zo efficiënt mogelijk optimaliseren, waarbij rekening wordt gehouden met de lengte én schuine hoeken van profielen. Ook het aansturen van uw machines is onderdeel van onze oplossing om uw productie zo efficiënt mogelijk in te richten. Tijdens het webinar ziet u verschillende workflows en is er ruimte voor het stellen van gerichte vragen.

Zaagoptimalisatie & aansturing machines

In ConstruSteel kunnen complexe optimalisaties worden gedaan om processen efficiënter te maken en kosten te reduceren. ConstruSteel heeft een Tekla plug-in ontwikkeld waarmee u de data kunt importeren uit het model. Ook kunt u DSTV-bestanden importeren vanuit andere CAD programma’s. Vervolgens kunnen alle details van een selectie of de gehele constructie eenvoudig en snel met ConstruSteel worden geoptimaliseerd. Zo maakt u optimaal gebruik van het materiaal, minimaliseert u het afvalpercentage en kunt u efficient materiaal inkopen. Door een minimale insteltijd van uw machines produceert u tevens een stuk efficienter.

Agenda

Tijdens het webinar worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

  • DSTV-bestanden importeren
  • Geometrie bekijken aan de hand van DSTV-bestanden
  • Optimaliseren van materiaal met parameters machines
  • Materiaal inkopen
  • Doorzetten van DSTV-bestanden naar machines
  • Werkplaatsinformatie en zaaglijsten

Voor wie is dit webinar interessant?

Bar nesting - ConstruSteel OnlineHet webinar zaagoptimalisatie & aansturing machines is bedoeld voor medewerkers van staalbouw- en constructiebedrijven die meer willen weten over materiaaloptimalisatie en machine-aansturing. Dit is vaak van toepassing op alle medewerkers van de afdeling Werkvoorbereiding & Inkoop, productieleiders en machine operators. Verder is dit webinar interessant voor medewerkers die betrokken zijn bij het verbeteren van bedrijfsprocessen zoals directie, bedrijfsleiding en automatisering.

Verloop webinar

Een webinar is een korte online presentatie of demonstratie. Tijdens de gratis webinars van ConstruSteel informeren wij u binnen circa 20 – 25 minuten over specifieke mogelijkheden van het pakket en de voordelen voor uw organisatie. U kunt  op elke pc (bijvoorbeeld vanaf uw eigen werkplek of thuiswerkplek) deelnemen. Tijdens het webinar is het mogelijk om vragen te stellen via een chat. Na aanmelding ontvangt u een aantal dagen voorafgaand aan het webinar de bevestiging met een link om het webinar bij te wonen.

 

Webinar Zaagoptimalisatie & aansturing machines
Donderdag 3 feb. 2022 | 9.00 uur

Aanmelden voor het webinar

Vul het formulier in en meld u aan voor een ConstruSteel webinar.

  • Per webinar kunt u meerdere personen aanmelden o.v.v. naam + e-mail.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.