Projectadministratie

De module Projectadministratie is essentieel voor staalbouwbedrijven om goed en tijdig te kunnen (bij)sturen. De urenadministratie vormt een onderdeel van de projectadministratie en onze geoptimaliseerde tijdregistratie-oplossingen voor de staalbouw maken het mogelijk om de urenadministratie vlekkeloos te laten verlopen. Er is een geavanceerde functionaliteit aanwezig specifiek voor het staalbouwproces (werkvoorbereiden, samenstellen, lassen, kwaliteit, voortgang), maar er zijn ook tijdregistratie-oplossingen voor op kantoor en mobiele oplossingen voor onderweg (montage- en reistijd) aanwezig.

Projectadministratie voor grip op projecten

Voor alle projecten, maar zeker voor de langdurig lopende projecten is het essentieel om goede projectsoftware voor de staalbouw te hebben voor het bewaken van de planning en het budget. In de software-oplossing Projectadministratie worden de projectgegevens van elk individueel project bijgehouden, maar is het tevens mogelijk om alle projecten overzichtelijk te bewaken.

Onderhanden werk (OHW)

Een goede budgetbewaking is essentieel. De onderhanden werk (OHW) positie is hét sleutelwoord bij de verantwoordelijke mensen binnen een project-georiënteerde organisatie. Naast de actuele OHW-positie is de OHW-prognose misschien nog belangrijker en ook hiervoor zijn genoeg tools aanwezig in de software. Zeker als het werk tegen een minimale marge moet worden gerealiseerd, is het OHW-overzicht van groot belang.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken voor een demonstratie of wilt u meer weten over een van onze software-oplossingen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.