Scan Sys koppeling voor geautomatiseerde factuurverwerking

In de dynamische wereld van digitalisering, duurzaamheid en optimalisatie is de staalbouwsector een onmisbare speler met een aanzienlijke impact op onze economie. Vaak associëren we duurzaamheid met productie-optimalisatie en innovatieve ontwikkelingen. Echter, geautomatiseerde factuurverwerking vormt ook een essentieel onderdeel van deze vooruitgang.

Het implementeren van geautomatiseerde factuurverwerking is een cruciale stap naar de digitalisering van administratieve processen in de staalbouwsector. Het biedt bedrijven de mogelijkheid om facturen snel en volledig digitaal te verwerken, zonder menselijke tussenkomst, waardoor u niet alleen kosten en tijd bespaart, maar er ook fouten in het proces worden geëlimineerd.

De Scan Sys koppeling biedt veel voordelen:

  • Volledige integratie met ConstruSteel en veel snellere verwerking van facturen
  • Vergaande herkenning op factuur- kop én regelniveau en geen fouten meer bij handmatig boeken van facturen
  • Automatisch matchen van inkoopfactuur op proforma in ConstruSteel en geen limiet op aantal administraties en meer...

Een geautomatiseerd facturatieproces

ImageCapture integreert volledig met ConstruSteel waardoor het verwerkingsproces van de facturen, van binnenkomst tot aan betaling, geautomatiseerd verloopt. Dit resulteert niet alleen in tijdwinst in het proces, maar ook in actuele inzage in kosten en de status van facturen. ConstruSteel maakt met deze innovatie de volgende stap in het optimaliseren van de staalbouw.

Lees hier meer over onze samenwerking!

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken voor een demonstratie of wilt u meer weten over een van onze software-oplossingen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.