Calculatie & verkoop biedt veel voordelen

De software-oplossing Calculatie & verkoop bestaat uit verschillende modules die o.a. de onderstaande functionaliteiten bevatten.

Automatische invoer

Specifieke calculatie

Gespecificeerde offertes

Materiaaloptimalisatie

Wat zijn de mogelijkheden van Calculatie & verkoop?

Automatische invoer en specifieke calculatie

De software van ConstruSteel biedt de mogelijkheid om IFC materiaallijsten (vanuit een 3D model) in te lezen, wat handmatige invoer overbodig maakt. U kunt specifiek calculeren door toevoeging van rekenregels, bijvoorbeeld door het uittrekken van las (lengte/volume). Hierdoor krijgt u altijd een zeer nauwkeurige en gedetailleerde kostenberekening.

Gespecificeerde offertes en materiaaloptimalisatie

Daarnaast is het genereren van een gespecificeerde offerte nog nooit zo eenvoudig geweest. Bij revisies hoeft u niet opnieuw de offerte op te bouwen, wat prettiger werkt en u veel tijd bespaart. Bovendien kunt u met onze software het materiaal eenvoudig optimaliseren (nesten) om de prijs bij de leverancier aan te vragen op basis van handelslengtes. Onze software biedt altijd kengetallen, waaronder gewichten en oppervlaktes (denk aan € per kg en minuten/uren per ton) waarop eventuele aanpassingen doorgevoerd kunnen worden. Het offertedossier wordt op één plek bewaard, van waaruit ook opvolging gerealiseerd kan worden. Denk hierbij aan verwachte beslisdata.

CE-markering

Ten slotte kunt u met de software van ConstruSteel de CE-markering tijdens het offertestadium al registeren conform NEN EN 1090. Zo heeft u de benodigde informatie altijd bij de hand en voldoet u aan de juiste eisen. Dit betekent ook dat u meer aanvragen kunt verwerken in dezelfde tijd. Bekijk de software-oplossing Calculatie & verkoop voor meer informatie, of neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Klantverhalen Calculatie & verkoop

Klantverhalen over modules uit de softwaremodule Calculatie & verkoop.

Staalbeton nv

Onze visie is papierloos en efficiënt werken. Dat sluit perfect aan bij ConstruSteel.

Harleman Constructies

ConstruSteel past ook perfect bij kleinere staalbouwbedrijven.

Staalbouw Utrecht

ConstruSteel is de rode draad in het productieproces.

Donk Constructie

ConstruSteel integreert calculatie, werkvoorbereiding, projectbeheer en de EN-1090.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken voor een demonstratie of wilt u meer weten over een van onze software-oplossingen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.