Calculatie & verkoop biedt veel voordelen

De software-oplossing Calculatie & verkoop bestaat uit verschillende modules die o.a. de onderstaande functionaliteiten bevatten.

Automatische invoer

Specifieke calculatie

Gespecificeerde offertes

Materiaaloptimalisatie

Wat zijn de mogelijkheden van Calculatie & verkoop?

Automatische invoer en specifieke calculatie

De software van ConstruSteel biedt de mogelijkheid om IFC materiaallijsten (vanuit een 3D model) in te lezen, wat handmatige invoer overbodig maakt. U kunt specifiek calculeren door toevoeging van rekenregels, bijvoorbeeld door het uittrekken van las (lengte/volume). Hierdoor krijgt u altijd een zeer  nauwkeurige en gedetailleerde kostenberekening.

Gespecificeerde offertes en materiaaloptimalisatie

Daarnaast is het genereren van een gespecificeerde offerte nog nooit zo eenvoudig geweest. Bij revisies hoeft u niet opnieuw de offerte op te bouwen, wat prettiger werkt en u veel tijd bespaart. Bovendien kunt u met onze software het materiaal eenvoudig optimaliseren (nesten) om de prijs bij de leverancier aan te vragen op basis van handelslengtes. Onze software biedt altijd kengetallen, waaronder gewichten en oppervlaktes, € per kg, minuten/uren per ton waarop eventuele aanpassingen doorgevoerd kunnen worden. Het offertedossier wordt op één plek bewaard, van waaruit ook opvolging gerealiseerd kan worden. Denk hierbij aan verwachte beslisdata.

CE-markering

Ten slotte kunt u met de software van ConstruSteel de CE-markering tijdens het offertestadium al registeren conform NEN EN 1090. Zo heeft de benodigde informatie altijd bij de hand en voldoet u aan de juiste eisen. Dit betekent ook dat u meer aanvragen kunt verwerken in dezelfde tijd. Bekijk de software-oplossing Calculatie & verkoop voor meer informatie, of neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen!

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken voor een demonstratie of wilt u meer weten over een van onze software-oplossingen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.