Integratie financiële pakketten

Een goede bedrijfsadministratie is essentieel voor een compleet bedrijfsbeheersysteem. Centrale verwerking van financiële gegevens zorgt voor een overzichtelijke boekhouding en projectadministratie. Het is in ConstruSteel mogelijk om alle gegevens te verwerken en om relevante informatie vanuit meerdere oogpunten te bekijken.

Er bestaan gestandaardiseerde intelligente koppelingen die in twee richtingen werken. Het voordeel van deze integraties is dat de gebruiker enerzijds op branchetechnisch gebied van alle expertise in ConstruSteel gebruik kan maken en aan de andere kant alle mogelijkheden ter beschikking heeft van een financieel boekhoudsysteem, zoals bijvoorbeeld AccountView. De verschillende integraties betekenen dat alle financiële projectinformatie die in ConstruSteel wordt ingevoerd automatisch wordt doorgeboekt. Boekingen zoals inkoopfacturen en verkoopfacturen worden op één plek ingevoerd. Tevens kan er direct vanuit de verschillende financiële pakketten informatie naar ConstruSteel worden gestuurd over bijvoorbeeld het betalen van facturen. Deze informatie kan direct in ConstruSteel worden verwerkt in de projectnacalculatie. Voorafgaand aan dit “als betaald melden van facturen” kan eventueel in ConstruSteel het opgegeven bestelbedrag van een order worden meegenomen in de nacalculatie.

Voorbeelden van koppelingen met financiële software-oplossingen zijn:

  • Exact Online;
  • Unit4;
  • AFAS;
  • Twinfield;
  • Yuki;
  • AccountView;
  • Snelstart en meer…

Scan Sys koppeling

ConstruSteel en Scan Sys hebben een koppeling ontwikkeld die het mogelijk maakt om facturen volledig geautomatiseerd te verwerken in de ConstruSteel software. De koppeling betekent voor de staalbouwbranche een grote winst in efficiency.

Meer informatie over de koppeling met Scan Sys en de vele voordelen die dit biedt vindt u hier

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken voor een demonstratie of wilt u meer weten over een van onze software-oplossingen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.