Scan Sys-integratie ter ondersteuning van de factuurverwerking

Al sinds 2018 is Reijrink Staalconstructie actief gebruiker van de Scan Sys-integratie met ConstruSteel. De integratie bestaat uit een koppeling tussen de ImageCapture software van Scan Sys en de software van ConstruSteel, en is in 2017 ontwikkeld. Onderhand wordt deze softwarekoppeling door veel staalbouwbedrijven gebruikt. Jos van der Bruggen, controller bij Reijrink Staalconstructie: “In totaal konden we zo’n 25 tot 30 ordners met inkoopfacturen per jaar vullen. We ontvangen namelijk rond de 12.000 inkoopfacturen per jaar, dan is digitaliseren wel heel erg wenselijk. Ongeveer 3 van de 150 medewerkers bij Reijrink werken dagelijks met de Scan Sys-integratie, maar de hele organisatie profiteert van de digitaliseringsslag. Het is gewoon ideaal, op deze manier houden we goed zicht op de factuurstroom.”

Reijrink voorloper op het gebied van innovatie en modernisering

Reijrink loopt als organisatie graag voorop als het gaat om modernisering en innovatie. Het was dan ook vanzelfsprekend dat Reijrink proactief op zoek ging naar een oplossing voor de digitalisering van haar bedrijfsprocessen. Toen duidelijk werd dat ConstruSteel en Scan Sys de handen ineen sloegen om een koppeling te realiseren, werd bij Reijrink al snel besloten om ook in te stappen. Reijrink is een van de eerste gebruikers van de Scan Sys-integratie met ConstruSteel. Jos van der Bruggen: “Wij waren al geïnteresseerd in scan-en-herken software voor onze administratieve processen, toen ConstruSteel aangaf dat er contacten liepen met Scan Sys. Reden genoeg voor ons om onze zoektocht te parkeren, en te wachten totdat deze koppeling beschikbaar kwam. De implementatie is goed verlopen. Wanneer er wel problemen naar boven kwamen, werd dit spoedig opgelost door de consultants van ConstruSteel of van Scan Sys.”

Scan Sys-integratie met ConstruSteel: afscheid nemen van de ‘papierwinkel’

Afscheid nemen van de ‘papierwinkel’, dat was erg belangrijk voor Reijrink. De digitalisering van de factuurverwerking geeft meer overzicht en resulteert in een prettigere werkwijze. Daarnaast bespaart het ook nog eens enorm veel tijd en geld. De gedigitaliseerde facturen zijn zowel in de ImageCapture software, als in ConstruSteel terug te vinden. Hierdoor is elke factuur op ieder moment van de dag direct inzichtelijk.

Wilt u meer weten over de Scan Sys-integratie met ConstruSteel? Neem dan contact met ons op voor aanvullende informatie of een vrijblijvende demonstratie.

Neem contact met ons op!

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken voor een demonstratie of wilt u meer weten over een van onze software-oplossingen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.