Een prettige en soepele MSSQL-databasemigratie

De migratie verliep snel en probleemloos. Roy Smit van Staalpartners: “De migratie hebben wij als zeer positief ervaren. Er heeft een dag een proefmigratie plaatsgevonden en op een later moment is de daadwerkelijke migratie in een paar uur afgerond. En met resultaat! We merken inderdaad dat de software sneller is geworden. Dit werkt erg prettig.” Staalpartners kijkt tevreden terug op de databasemigratie die prettig en soepel is verlopen.

Over Staalpartners

Staalpartners BV is gespecialiseerd in het produceren, conserveren en monteren van stalen onderdelen voor verschillende sectoren, waaronder utiliteitsbouw, machinebouw, woningbouw en industrie. Staalpartners is gecertificeerd volgens NEN-EN 1090 t/m EXC3 en ISO3834-2, waarmee de nadruk op kwaliteit wordt onderstreept. Flexibiliteit is een andere pijler van het bedrijf, waarbij er nauw wordt samengewerkt met klanten om constructieve en logistieke uitdagingen tijdens het bouwproces op te lossen. Naast productiediensten biedt Staalpartners ook conserveringsoplossingen aan, zowel voor eigen projecten als voor derden in diverse markten. De expertise van Staalpartners strekt zich uit van standaard primersystemen tot complexe systemen die bestand zijn tegen agressieve omstandigheden.

Maakt u ook de overstap naar een MSSQL-database?

Wilt u ook de overstap maken naar een MSSQL-database en daarmee profiteren van een verbeterde performance van de door u gebruikte ConstruSteel software-oplossingen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.