Werken met ConstruSteel

In 2009 werd de software van ConstruSteel bij Bincx in gebruik genomen. De focus lag op het beheersbaar maken van alle projecten en het efficiënter maken van het administratieve proces. Al snel werd ConstruSteel de dagelijkse gang van zaken binnen het staalbouwbedrijf. Gerben van den Brink van Bincx vertelt: “Zo’n beetje iedereen binnen ons bedrijf werkt met ConstruSteel. In de software maken we o.a. Calculaties, houden we de Projectadministratie bij, sturen we de productie aan vanuit de Werkvoorbereiding, boeken medewerkers uren per project en verzorgen we de facturatie.”

Gerjanne Drost, verantwoordelijk voor de administratie bij Bincx, vult aan: “Om de factuurstroom efficiënter te maken hebben we ConstruSteel uitgebreid met de Scan Sys integratie.”

Over Bincx

Bincx B.V. produceert en monteert jaarlijks ruim 250 casco staal- en betonconstructies in de agrarische- en utiliteitsbouw. Met een team van circa 50 – 60 gemotiveerde medewerkers, dat voortdurend innoveert op het gebied van efficiëntie, wil de organisatie op een zo duurzaam mogelijke manier, met veel respect voor mens, dier en milieu, bouwen aan een wereld die continu open staat voor veranderingen en schaalvergroting. Het bedrijf wil met haar medewerkers en partnerbedrijven het beste resultaat behalen en de sterkste partij in de markt worden.

Wij gaan voor kwaliteit en innovatie.