Compleet softwarepakket ontwikkeld voor de staalbouw

Na het samenvoegen van verschillende bedrijfstakken richt het ambitieuze bedrijf zich op uitbreiding van staalbouw- en constructiewerkzaamheden. Dit was tevens een van de redenen om op zoek te gaan naar een compleet softwarepakket speciaal ontwikkeld voor de staalbouw en voor staalconstructies.

Een gepassioneerde Marcel Eekelder, directeur van de Eeftink Rensing Groep (waar ook ESVE Special Trailers en ESVE Spuiterij toe behoren), vertelt: “Om de juiste keuze te maken voor een nieuw softwarepakket voor de gehele organisatie hebben wij verschillende staalbouwers in de omgeving bezocht. Al snel werd de kracht van ConstruSteel duidelijk. Onze bestaande Excel bestanden willen we vervangen door zoveel mogelijk met ConstruSteel te doen. Voor staalbouwers zit het pakket logisch in elkaar en met name de Werkvoorbereiding biedt geavanceerde mogelijkheden. Het pakket van ConstruSteel past bij onze ambitie om te groeien.”

Software op de juiste manier inzetten

Eekelder en Te Selle willen software zo optimaal mogelijk inzetten in de organisatie: “We weten dat er nog zoveel meer mogelijk is binnen het pakket, echter staat of valt de toegevoegde waarde van software met het juiste gebruik daarvan. Het blijft een groeiproces.” Om die reden is samen met ConstruSteel een traject opgezet om de software binnen de organisatie zo optimaal mogelijk in te zetten.

Eekelder: “Het is belangrijk om intern de juiste personen te betrekken bij de implementatie en het juiste gebruik van ConstruSteel. We zijn zeer tevreden over het systeem. We merken op bepaalde punten enorme tijdsbesparing voor Eeftink Rensing. Daarnaast is het goed om te zien dat met de ConstruSteel webinars handvatten worden geboden om kennis op peil te houden.

Over Eeftink Rensing

Eeftink Rensing is een ervaren specialistisch bedrijf in staalbouw en constructiewerk gevestigd in Lichtenvoorde. Ieder bouwproject is voor hen uniek. Dat begint met een plan waarin het bedrijf graag meedenkt met de opdrachtgever en adviseert. Materialen van de allerbeste kwaliteit fabriceren zij in eigen huis en eigen gekwalificeerde vakmensen monteren alles op locatie.

Wij gaan voor kwaliteit en innovatie.