Max Bögl: pionier in staalbouw

Max Bögl is altijd een pionier geweest in het toepassen van geavanceerde technologie met als doel om voorop te blijven lopen in de competitieve bouwsector. Hun voortdurende streven naar optimalisatie leidde tot een investering in een innovatieve boor-/zaagstraat die nieuwe mogelijkheden bood in het gebruik van verschillende staalprofielen. Echter, met innovatieve technologie komt ook de behoefte aan een naadloze oplossing om deze te ondersteunen, en dat is waar ConstruSteel in beeld kwam.

Een gamechanger implementeren

Het implementeren van een nieuwe tool kan vaak een uitdagend proces zijn, maar met de juiste samenwerking en communicatie kunnen zelfs deze veranderingen in het productieproces op een goede manier worden gemanaged. ConstruSteel’s Advanced Scribing tool ondersteunt NC-bestanden, terwijl Max Bögl CAM-bestanden gebruikt. Door effectieve communicatie en samenwerking vonden de twee partijen een manier om de bestanden naadloos te integreren. Toen deze puzzel eenmaal was opgelost, was Max Bögl klaar om de software te gebruiken!

De transformerende impact: “Productietijd is 25% tot 30% sneller geworden”

De resultaten spreken voor zich. Joachim Bogner is snel met het benadrukken van de baanbrekende impact van ConstruSteel’s scribing-oplossing. Hij zegt: “Met de Advanced Scribing oplossing van ConstruSteel is onze totale productietijd ongeveer 25% tot 30% sneller geworden.” Een grote verbetering, zeker gezien de complexe en grootschalige projecten die Max Bögl uitvoert. De software heeft zijn waarde bewezen in belangrijke projecten, waaronder samenwerkingen met prestigieuze merken zoals Volkswagen en BMW waar de software van ConstruSteel is veelvuldig werd gebruikt.

Een veelbelovende toekomst

Max Bögl’s samenwerking met ConstruSteel heeft zijn vruchten afgeworpen en er staat nog meer te gebeuren. Joachim Bogner onthult: “Recent is een groot project voor Volkswagen van start gegaan. We zijn blij met de kosten- en tijdsefficiëntie die ConstruSteel ons heeft opgeleverd en hopen het voor nog veel meer projecten te kunnen gebruiken!” Deze uitspraak weerspiegelt het optimisme en vertrouwen dat Max Bögl heeft in hun samenwerking met ConstruSteel.

Als u geïntrigeerd bent door de mogelijkheden van Advanced Scribing en de efficiëntiewinst die Max Bögl heeft ervaren, kunt u ConstruSteel zelf ontdekken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een gratis demonstratie in te plannen!

Wij gaan voor kwaliteit en innovatie.