Vic Obdam Staalbouw is een gespecialiseerde staalbouwer en houdt zich vooral bezig met complexere projecten. Daarom heeft zij baat bij onder andere Advanced scribing van ConstruSteel, om zo te kunnen markeren waar onderdelen gelast moeten worden en uiteindelijk papierloos kan werken.

Door een webinar van ConstruSteel in samenwerking met Appreo zag Vic Obdam ook dat het plannen van mensen, projecten en benodigde bedrijfsmiddelen gemakkelijker kon. Via de Montage-app van Appreo zijn deze werkzaamheden gedigitaliseerd en daarmee veel overzichtelijker weergegeven. Zo kunnen werkbonnen worden ingepland op startdatum en de duur van het project en zien de werknemers met wie en welk gereedschap zij op pad gaan, om vervolgens naderhand ook nog hun uren in te kunnen vullen via de app.

Tenslotte maakt Vic Obdam ook nog gebruik van bijlages die bij de werkbonnen kunnen worden toegevoegd in Appreo. Zo hebben werknemers altijd een digitaal werkplan bij zich voor het desbetreffende project, kunnen er tekeningen worden toegevoegd en kunnen opleverbonnen aan de werkbonnen worden toegevoegd.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat Vic Opdam minder tijd kwijt is aan het gehele proces waardoor zij meer tijd over hebben voor andere werkzaamheden. Ook is de communicatie tussen collega’s en samenwerkingspartijen een stuk verbeterd.

Wij gaan voor kwaliteit en innovatie.