De module Financieel & administratie biedt veel voordelen

De software-oplossing Financieel & administratie bestaat uit verschillende modules die o.a. de onderstaande functionaliteiten bevatten.

Strategisch management

Dossierbeheer

Projectoverzicht

Monitoring van financiën

Wat zijn de mogelijkheden van Financieel & administratie?

Met behulp van diverse dashboards biedt onze software meer inzicht in belangrijke informatie. In plaats van het doorzoeken van duizenden losse getallen, geeft één overzichtelijk dashboard een compleet beeld van de prestaties van een organisatie. Hiermee kunt u sneller trends identificeren, kritische KPI’s monitoren en strategische beslissingen nemen op basis van feitelijke gegevens.

Strategisch management en dossierbeheer

Ook stelt onze software u in staat om data om te zetten naar strategische informatie. U kunt prognoses maken op gebieden zoals verkoop, financiën en productie. Met krachtige analyses en rapportagemogelijkheden kunt u trends en patronen ontdekken, potentiële knelpunten identificeren en proactief inspelen op toekomstige ontwikkelingen. Dit biedt u de mogelijkheid om de organisatie op de juiste koers te houden en groei te realiseren.

Een ander belangrijk aspect van onze software is het bijhouden van personeelsdossiers. U heeft toegang tot uitgebreide informatie over medewerkers, inclusief dienstverbandgegevens, opleidingen en aflopende certificaten. Dit helpt u om het personeelsbestand effectief te beheren, talent te ontwikkelen en te zorgen voor een optimale bezetting van gekwalificeerd personeel.

Projectoverzicht en monitoring van financiën

Met ons systeem heeft u een overzicht van alle lopende projecten binnen handbereik. U kunt eenvoudig de voortgang, deadlines en financiële gegevens in kaart brengen. Dit geeft u de mogelijkheid om proactief bij te sturen waar nodig en de projectresultaten te optimaliseren. U heeft volledige controle over de projectportefeuille en kunt de juiste beslissingen nemen om succesvolle projectuitvoering te waarborgen.

Onze software biedt tevens inzicht in het onderhanden werk. U kunt verwachte financiële gegevens in kaart brengen, zodat u de financiële positie van uw organisatie kunt monitoren en zo nodig tijdig bijsturen. Dit draagt bij aan het behalen van de gewenste financiële resultaten en het waarborgen van de continuïteit van de organisatie.

Beschik over de juiste tools

Met onze software kunt u de continuïteit van uw organisatie waarborgen en tegelijkertijd mogelijkheden herkennen om groei te realiseren. U heeft de benodigde tools en inzichten tot uw beschikking om weloverwogen strategische beslissingen te nemen en uw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Al deze mogelijkheden zijn te vinden in de softwaremodule Financieel & administratie. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze software u als directielid kan ondersteunen.

Klantverhalen Financieel & administratie

Klantverhalen over modules uit de softwaremodule Financieel & administratie.

Reijrink Staalconstructie

Scan Sys-integratie met ConstruSteel: afscheid nemen van de ‘papierwinkel’

Constructiebedrijf Kruiper

Met ConstruSteel zijn we weer 'in control'.

Constructiebedrijf de Groot

We besparen met de BTR-oplossing van ConstruSteel al snel 16 uur per week.

Bincx

We kunnen drie keer zoveel facturen verwerken in dezelfde tijd met ConstruSteel.

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.