Projecten & planning biedt veel voordelen

De software-oplossing Projecten & planning is modulair opgebouwd en beschikt over o.a. de onderstaande functionaliteiten.

Planning & budgetbeheer

Voldoen aan wet- en regelgeving

Real-time inzicht in voortgang

Diverse dashboards

Wat zijn de mogelijkheden van Projecten & planning?

Projecten & Planning en het voldoen aan wet- en regelgeving

Met onze software kunt u moeiteloos de planning en het budget van lopende projecten bijhouden. U heeft altijd een duidelijk overzicht van de voortgang, kosten en deadlines, zodat u tijdig kunt ingrijpen en bijsturen indien nodig. Hierdoor behoudt u volledige controle over de projecten en kunt u eventuele knelpunten vroegtijdig herkennen. Ook het naleven van de juiste toepassingen conform wetgeving is van groot belang in de bouwsector. Onze software ondersteunt u bij het voldoen aan wet- en regelgeving, zoals NEN EN 1090, VCA, WKB, Veiligheidsladder en ISO-normen. Hiermee waarborgt u de kwaliteit en veiligheid van uw projecten en voorkomt u potentiële problemen.

Real-time inzicht in de voortgang en diverse dashboards

Een ander voordeel van onze software is het real-time inzicht in de voortgang van het project. U kunt eenvoudig de productie- en montagedetails volgen, waardoor u altijd op de hoogte bent van de laatste stand van zaken. Dit zorgt ervoor dat u snel beslissingen kan nemen en eventuele vertragingen of afwijkingen direct aan kan pakken. Daarnaast biedt onze software de mogelijkheid om facturatiemomenten in te zien en aan te passen, zodat u een optimale kasstroom kunt behouden. U hebt volledige controle over de financiële aspecten van het project en kunt betalingen nauwkeurig afstemmen op de voortgang.

Met behulp van diverse dashboards kunt u meer inzicht verkrijgen in belangrijke informatie. In plaats van het doorzoeken van talloze losse getallen, biedt één overzichtelijk dashboard alle benodigde gegevens en KPI’s. Dit bespaart tijd en stelt u in staat om weloverwogen beslissingen te nemen. Onze software biedt tevens een overzicht van alle lopende projecten die onder uw verantwoordelijkheid vallen. U heeft een compleet projectoverzicht binnen handbereik, inclusief deadlines, taken, betrokken partijen en documenten. Hierdoor kunt u efficiënt en gestructureerd werken. Het bewaken van het projectdossier is cruciaal voor een succesvolle afronding. Onze software helpt u bij het beheren en organiseren van alle documenten en communicatie die betrekking hebben op het project. Zo heeft u altijd een overzichtelijk projectdossier binnen handbereik.

Optimaal projectmanagement

Wilt u meer rendement behalen per project en betere controle hebben over jouw projectmanagement? Kijk dan eens naar de software-oplossing Projecten & planning of neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze software u als projectleider kan ondersteunen. We staan klaar om uw projecten naar een hoger niveau te tillen en een succesvolle projectuitvoering te garanderen.

Klantverhalen Projecten & planning

Klantverhalen over modules uit de softwaremodule Projecten & planning.

Bascon Staalconstructies

ConstruSteel zorgt voor korte lijnen tussen alle afdelingen.

Bentstaal

ConstruSteel is perfect voor de stroom van materialen. Ook de projectkaart is overzichtelijk.

Van der Meijden BV

Na 45 jaar een nieuwe en innovatievere manier van bedrijfsvoering met ConstruSteel.

Imetaal

ConstruSteel is een financieel slimme beslissing en kostenbesparend.

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.