Lengte-optimalisatie met ConstruSteel

In de voortdurend digitaliserende wereld van staalconstructie is het essentieel om innovatieve oplossingen te omarmen die de efficiëntie van bedrijfsprocessen verbeteren. Bij ConstruSteel streven we ernaar om de industrie te ondersteunen met geavanceerde softwareoplossingen die niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook een optimalisatie van materialen en processen mogelijk maken. Daarom nodigen we u uit voor het ConstruSteel Opfrisevenement op dinsdag 11 juni 2024 bij Pathé Ede. Tijdens dit evenement zullen we u stap voor stap door onze software meenemen, waarbij we laten zien hoe u uw materiaalgebruik kunt optimaliseren en uw productieprocessen kunt stroomlijnen. Deelname is gratis, maar het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus meld u snel aan!

De lengte-optimalisatiemodule van ConstruSteel

Tijdens dit evenement zullen we, naast een heel aantal andere onderwerpen, uitgebreid aandacht besteden aan de lengte-optimalisatiemodule van ConstruSteel. Deze functionaliteit, geïntegreerd in de werkvoorbereidingsmodule, stelt staalbouwbedrijven in staat om zowel materiaalafval te verminderen als de insteltijd van zaagmachines te minimaliseren. Door gebruik te maken van geavanceerde algoritmen kunnen profielen worden geoptimaliseerd, waardoor het materiaalgebruik efficiënter wordt en de productietijden worden verkort. Hoeken worden automatisch in elkaar gedraaid en onderdelen worden genest om materiaalgebruik en zaagtijd te optimaliseren. Lees hierover meer op onze pagina over de lengte-optimalisatie module.

Belangrijke kenmerken van de lengte-optimalisatiesoftware van ConstruSteel zijn onder andere:

  • Automatische rotatie van onderdelen om sneden en materiaalvereisten te minimaliseren.
  • Optimalisatieparameters voor schuine zaagsneden.
  • Formules voor het berekenen van de klembreedte.
  • Combinatie van lijf/flens schuine sneden.
  • Snelle en eenvoudige 3D-rotatie van onderdelen voor optimale lengte-optimalisatie.

Door automatische lengte-optimalisatie kunnen bedrijven meer dan 90% van de tijd besparen op het nesten van materialen, wat resulteert in geoptimaliseerd materiaalgebruik en reductie in restafval. Bovendien biedt ConstruSteel een geïntegreerde DSTV viewer & editor om het proces nog verder te stroomlijnen.

Lengte-optimalisatie voor alle zaagmachines

Onze software voor lengte-optimalisatie is compatibel met een breed scala aan zaagmachines, waaronder Voortman, Ficep, Peddinghaus, Kaltenbach, Behringer en Daito. Of u nu gebruikmaakt van een van deze machines of een andere, ConstruSteel biedt de nodige machine-instellingen en ondersteuning voor een naadloze integratie.

Reserveer uw plek!

Het aantal beschikbare plaatsen voor het ConstruSteel Opfrisevenement is beperkt, dus zorg ervoor dat u zich snel aanmeldt om teleurstelling te voorkomen. Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op dinsdag 11 juni bij Pathé Ede!

Aanmelden voor het ConstruSteel Opfrisevenement

  • Per webinar kunt u meerdere personen aanmelden o.v.v. naam + e-mail.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.